Prawda jest taka, że "karma wraca" jak bumerang czego doświadczasz w swoim życiu , ale nadal nie możesz zatrybić dlaczego tak masz.
Dlatego właśnie , staram się być szczery, staram się opisywać jak ja widzę pewne sytuację, w różnych tematach i nie złorzeczę innym , bo to nie ma najmniejszego sensu. A że nikt nie jest jasnowidzem, to czas i portfel pokazuje, kto miał więcej racji, a kto mniej .
Wiem jedno takie zachowanie jak twoje , w niczym konkretnym ci nie pomaga , a wręcz jestem przekonany że finalnie się na tobie mści. Do różnej maści "hejterów" z wyboru mówię: Nie idźcie tą drogą, bo tylko sobie sami szkodzicie, ten hejt was przenika, on was pogrąża i zatruwa wam życie. I takie są fakty.
Lepiej myśleć , obserwować , starać się wyciągać wnioski i starać się mieć czysty umysł, do logicznego postrzegania zmieniających się warunków, niż myśleć przez pryzmat złych emocji, hejtu i zalewającej żółci, bo to prosta droga do zniszczenia samego siebie.
To taka mała dygresja i na tym kończę polemikę z tobą , bo nie chcę się sprowadzać do twojego poziomu dyskusji, która nie ma merytorycznego sensu .
Pamiętaj - karma wraca.
THE FARM 51 [F51] księga V Czas prawdy w grze fałszu
REKLAMA
Re: THE FARM 51 [F51] księga V Czas prawdy w grze fałszu
Zagdzam sie z AL-em jak dla mnie rano wygladalo jaby byl powrot shortow a po 16 test podaży typowy wyckoff - na bankierze leszcz załamany tzn ze punkt odwrotu juz jest lub bedzie lada dzien - moga teoretycznie zwalic kurs na 23 ale możliwe ze wsparcie tego kanalu 26 - 36 w którym kurs poruszał sie przez kilka miesięcy zadziałało. W przyszłym tygodniu duży update, nowa mapa, nowe tryby gry etc jest pod co popchnac kurs
Każde biuro daje lewar na KASĘ.skoncz pitolic kazdy cie tu goni jak bura suke mitomanie jak tam dom w dubaju pakjacu wytlumacz mi ktore biuro daje ci lewar na *** niukonektowe no ktore
I dlatego mówię że mając kasę możesz zwiększyć swoje pole manewru jeśli chcesz robić zakupy na przecenionym rynku np na takie spółki jak 11 bit CDR i inne, które mają zabezpieczenie pod ewentualne lewary.
Ja f51 już mam dlatego o nim nie myślę , a patrzę uważnie na inne kwity, które coraz bardziej wydaja się coraz bardziej atrakcyjniejsze. NIe wykluczam nawet grania pod mocniejsze odbicia i robienie pewnych kółeczek, bo na longa to kupowanie jest chyba za wczesne przy obecnym stadium rynku. Ale tzw. "Rajd świętego mikołaja" się zbliża i powinno być na naszym bananie ogólne mocniejsze odreagowanie, tego Bardzo kiepskiego roku.
Muszę cię rozczarować.W przyszłym tygodniu duży update, nowa mapa, nowe tryby gry etc jest pod co popchnac kurs
Już w środę rusza jesienna wyprzedaż na Steam i potrwa tydzień ( po drodze black friday i cyber monday).
Wątpliwe by dużo ludzi myslało wtedy o kupnie WW3.
Zbliża się ciekawy okres BF 5 też wkroczy do akcji. Zależy jak oni przewidzieli strategię rozwoju.
Muszę cię rozczarować.
Już w środę rusza jesienna wyprzedaż na Steam i potrwa tydzień ( po drodze black friday i cyber monday).
Wątpliwe by dużo ludzi myslało wtedy o kupnie WW3.
Mogli postawić na mocny start i tu kierować siły, lub na późniejsze dodatki, bo wiadomo, że one są już wstępnie dopracowywane od jakiegoś czasu. Bez jakiegoś WOW, nie widzę szansy na podniesienie tytułu tak racjonalnie patrząć. Jednak nie ma co jęczeć i zobaczymy w 14 roku TWOM startowało o tej porze, to były emocje - jeden kierunek a nie spekuła jak tu.
Ze średnich komentarzy po patchu wynika, że pozytywy wcale tak nie rosną... a może i gorzej.
Ale tutaj robią wodę z mózgu i sieją dym
Najmniej zabawne jest to ,że tutaj wierchuszka macza w tym mocno palce, ten cały "szum informacyjny" wypływający ze spółki nie jest przypadkowy. Tak zredagowany i oddzielny komunikat o sprzedaży WW3 też nie jest przypadkowy.
Kombinują tutaj od miesięcy jak koń pod górkę.
Najmniej zabawne jest to ,że tutaj wierchuszka macza w tym mocno palce, ten cały "szum informacyjny" wypływający ze spółki nie jest przypadkowy. Tak zredagowany i oddzielny komunikat o sprzedaży WW3 też nie jest przypadkowy.
Kombinują tutaj od miesięcy jak koń pod górkę.
Oj kombinują straaaaaaaaaasznie bokiem im to wyjdzie
Regeneracja, odżywienie, nawilżenie - tak działa przeciwzmarszczkowy krem Richevon https://poznajrichevon.pl/o-richevon/
Oj kombinują straaaaaaaaaasznie bokiem im to wyjdzie
Niestety nie sadze ,ze tak będzie. Tutaj temat od dawna jest dograny, ten cały szum o sprzedażach akcji o NIBY KONIECZNYM "KWOTUM", które mogłoby zagrozić niby płynności spółki, ta cała emisja gdzie kilku dużych wzięło udział w tym prezesi( 3 z 7 osób w transzy dla dużych inwestorów) ,itp itd. To wraz z tymi obrotami tym wykresem jak kardiograf itp. Ten "kolejny dziwny komunikat" , gdzie nic nie zawarli w raporcie finansowym a . puścili oddzielnie taki a nie inne info. To wszystko nie jest przypadkowy i wynikające z tego ze są CIAMCIARAMCIA nawet w kwestii cen sprzedaży ich akcji.
Mogą udawać ,że są "ciężkimi frajerami" i nie maja kompletnie pojęcia " co z czym i jak podawać" , ale to jest tylko gra pozorów i tak jest od dawana od sławetnego zejścia z ponad 200 K akcji Swadkowskiego po parę PLNów , który z 510 K akcji na koniec 2017 roku zszedł poniżej 5 % w lutym .
Ostatnio zmieniony 16 lis 2018 10:26 przez Julian11, łącznie zmieniany 2 razy.
Zebralem 27 - 24.5 zobaczymy co sie z tego urodzi
Jak kamień w wodę
-
- Chorąży sztabowy
dzisiaj wszystko równo leci. Jedni mniej, drudzy więcej. Mamy besse.Jak kamień w wodę
Nędznie to wyglada ale jestemy na 61.8 fibo i wsparciu 23
Auć. Tak właśnie jest weryfikowane opowiadanie bajek na potęgę. -50% w niecały miesiąc od największej premiery w historii firmy.
Myslałem, że będzie ten poziom wczoraj. Ale jak nie wczoraj, to dzisiaj. Może jakieś odbicie na osłodę?Powiem tak - widly statyczne sa po 22,90 zl.
REKLAMA