Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

luźne dyskusje inwestorów
HotDog
Starszy sierżant sztabowy
Posty: 249
Rejestracja: 10 lis 2017 09:44
Lokalizacja: Mars

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: HotDog » 03 sty 2018 11:05

ciekawe tylko kiedy ( czy w ogóle) pojawi sie na windows komórkowy... :oops:
Obrazek


AdmiralPiett
Chorąży sztabowy
Posty: 4577
Rejestracja: 13 lip 2015 12:32

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: AdmiralPiett » 03 sty 2018 11:06

co dom maklerski to obyczaj

a polowa rzeczy nie dziala

nie mozna zlozyc zlecen poza widelkami- debile !

zlecenia nie wchodza albo wchodza po podaniu panienskiego nazwiska babki ze strony matki

dane podawane falszowane, cos co rosnie ma padane ze leci w dol 50%

masakra :shock:
Jeszcze Polska nie zginęła,
Póki my zyjemy !!!

HotDog
Starszy sierżant sztabowy
Posty: 249
Rejestracja: 10 lis 2017 09:44
Lokalizacja: Mars

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: HotDog » 03 sty 2018 11:15

co dom maklerski to obyczaj

a polowa rzeczy nie dziala

nie mozna zlozyc zlecen poza widelkami- debile !

zlecenia nie wchodza albo wchodza po podaniu panienskiego nazwiska babki ze strony matki

dane podawane falszowane, cos co rosnie ma padane ze leci w dol 50%

masakra :shock:
za jakis czas sie poprawi 8)
Obrazek

Romper
Starszy kapral
Posty: 7
Rejestracja: 12 kwie 2017 13:18

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: Romper » 03 sty 2018 16:19



nie mozna zlozyc zlecen poza widelkami- debile !
MI w db maklerze też nie wchodziły, musiałem zaznaczyć POD(podtrzymanie) w ustawieniach i teraz jest ok.

koniar
Starszy plutonowy
Posty: 25
Rejestracja: 03 lis 2005 12:35

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: koniar » 04 sty 2018 11:55

Czy komuś z Was udało się uruchomić notowania ePromak professional na windows 10?
Na windows 7 śmigają normalnie, ale na windows 10 pół dnia dziś walczyłem i stale wyskakuje błąd. Zadzwoniłem na ich pomoc techniczną, najpierw starali mi się wmówić, że źle przeszedłem proces instalacji i musiałem z nimi przejść wszystko od zera, po czym na koniec ich pracownik poinformował mnie, że faktycznie mieli już sygnały, że na windows 10 jest problem i nie może mi nic poradzić. Mają oddzwonić, ale znając tą instytucję to nie doczekam się telefonu.

vetus
Młodszy chorąży
Posty: 469
Rejestracja: 04 lis 2015 10:49

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: vetus » 04 sty 2018 12:05

Mi nie przyjmuje ukrytych zleceń :roll:

Pelee
Sierżant
Posty: 61
Rejestracja: 24 lip 2017 18:38

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: Pelee » 04 sty 2018 19:53

Mi nie przyjmuje ukrytych zleceń :roll:
Po zmianach minimalna wartość dla zleceń WUJ wynosi 50k.

vetus
Młodszy chorąży
Posty: 469
Rejestracja: 04 lis 2015 10:49

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: vetus » 04 sty 2018 20:14

Mi nie przyjmuje ukrytych zleceń :roll:
Po zmianach minimalna wartość dla zleceń WUJ wynosi 50k.
Tak, znalazłem
https://www.bankier.pl/wiadomosc/WUJ-ju ... 65241.html

rkaem6
Chorąży
Posty: 916
Rejestracja: 17 paź 2015 11:43

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: rkaem6 » 04 sty 2018 20:25

czyli mały grubasek i grubas mogą się ukryć a drobny musi chodzic z pala na wierzchu... jak już chcą coś wyrównywać to może zlikwidować ukryciaki?

vetus
Młodszy chorąży
Posty: 469
Rejestracja: 04 lis 2015 10:49

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: vetus » 09 sty 2018 08:38

Działają wam notowania ?
:evil:

klaxon
Chorąży sztabowy
Posty: 4698
Rejestracja: 01 kwie 2006 08:09

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: klaxon » 11 sty 2018 16:56

Wchodzą wam zlecenia??

vetus
Młodszy chorąży
Posty: 469
Rejestracja: 04 lis 2015 10:49

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: vetus » 06 lut 2018 16:09

Znowuż ?!!!
:evil:


Wróć do „Hyde Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości