Nowy kryzys mięsny ?
Amerykański kurczak to ostatni syf . Kury stoją na siatkach , a pod spodem idzie taśmociąg i *** tam spadają - powtórnie trafiają do mieszalni gdzie dodają paszę i tak w koło . Zaraz po uboju nie do zjadzenia , dopiero później są dodawane dodatki smakowe . Wiem to od gościa który tam pracował , ale wytrzymał tylko 3 miesiące i znalazł inną pracę jednak mniej popłatną , ale bez smrodu .
REKLAMA
-
- Starszy chorąży sztabowy
- Posty: 7076
- Rejestracja: 13 kwie 2007 13:11
- Lokalizacja: Batemans Bay Ostrzeżenia 5/5 Zbanowany 4/5 i znów...
- Kontakt:
przesrana sprawa ..Amerykański kurczak to ostatni syf . Kury stoją na siatkach , a pod spodem idzie taśmociąg i *** tam spadają - powtórnie trafiają do mieszalni gdzie dodają paszę i tak w koło . Zaraz po uboju nie do zjadzenia , dopiero później są dodawane dodatki smakowe . Wiem to od gościa który tam pracował , ale wytrzymał tylko 3 miesiące i znalazł inną pracę jednak mniej popłatną , ale bez smrodu .
REKLAMA
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 118 gości