Zamrażarka gastronomiczna

Odpowiedz

Kod potwierdzający
Wprowadź kod dokładnie tak, jak jest wyświetlony na obrazku. Wielkość znaków nie ma znaczenia.
Emotikony
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: =D> #-o =P~ :^o [-X [-o<
Wyświetl więcej emotikon

BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone

Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Zamrażarka gastronomiczna

Re: Zamrażarka gastronomiczna

Post autor: sermicki » 24 kwie 2024 17:32

Dwa skrajne produkty? Musi być solidna rozdzielność czasowa z dezynfekcja by nie doszło do zakarzenia krzyżowego. Wszystkie etykiety archiwizowane (seria, numer dane identyfikacyjne producenta). I koniecznie badania przetrwalnikowe.
https://gotujzsercem.pl/jakie-zalety-ma ... krzyniowe/

Sensowniejsza będzie zamrażarka skrzyniowa. Przynajmniej moim zdaniem.

Zamrażarka gastronomiczna

Post autor: zamor » 24 kwie 2024 10:57

Dzień Dobry.
Zastanawiam się nad zakupem zamrażarki szokowej dla rozwiązania poniższego:
- Chciałabym za pomocą zamrażarka szokowej mrozić Krewetki w cieście, kurczaki i inne produkty, które będą obtoczone "mokrym ciastem"
Da radę to ogarnąć w zamrażarce szokowej?
Nigdy nie pracowałem z takim urządzeniem.

Na górę