Termos gastronomiczny cateringowy

Odpowiedz

Kod potwierdzający
Wprowadź kod dokładnie tak, jak jest wyświetlony na obrazku. Wielkość znaków nie ma znaczenia.
Emotikony
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: =D> #-o =P~ :^o [-X [-o<
Wyświetl więcej emotikon

BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] włączony
Emotikony włączone

Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Termos gastronomiczny cateringowy

Re: Termos gastronomiczny cateringowy

Post autor: fest » 04 mar 2024 09:55

Pojemność: Określ, ile potraw musisz przenosić lub utrzymywać w cieple. Wybierz termos o odpowiedniej pojemności, aby pomieścił ilość jedzenia, którą planujesz transportować.

Czas utrzymania temperatury: Sprawdź specyfikacje dotyczące czasu, przez jaki termos utrzymuje temperaturę potraw. Dobre termosy cateringowe utrzymują ciepło przez kilka godzin, co jest istotne w przypadku obsługi imprez cateringowych.

Materiał konstrukcyjny: Upewnij się, że termos cateringowy jest wykonany z trwałego i łatwego do utrzymania w czystości materiału. Stal nierdzewna jest często używana ze względu na swoją trwałość i łatwość w czyszczeniu.

Więcej porad znajdziesz w tym artykule https://sklep.technica.pl/blog/jak-wybr ... zne-eventy

Termos gastronomiczny cateringowy

Post autor: Temik » 04 mar 2024 09:31

Jakieś porady jak wybrać odpowiedni i na co zwrócić uwagę przy jego wyborze?

Na górę