idż chłoptasiu pozbierać kasztanów i porób sobie "ludzików" ...być może to cię odprężyżebym wyszedł ze stratą musiałoby spaść na 10uuuu uwaga bo to gruba (głupia) ryba...wkleja jakieś dyrdymały bo chce jutro z jak najmniejszą stratą wyjść bo nachapał sie po 25 i myślał, że poleci na stóweno ty na pewno nie bo Cie gołodupcu nawet na 1k akcji Ciga nie stactak skupował inny fundusz i teraz będzie szczała na 100dokładnie.Kolejne lebiega. Najpierw skupili, potem sprzedali dokładnie tyle skupili na podbitce? To kto odebrał te akcje? Bo wolumen w ostatnim ruchu wzrostowym sięgnął ok. 1 mln akcji... Ulica odkupiła ten 1 mln akcji? Twoja teoria jest równie prawdopodobna jak lądowanie UFO w łonie twojej matki.hahaha ....pomyśl trochę jak masz czym....sam querkus mógł zrobić podbitkę, bo nie musiał informować o tym nikogo, a jak ulica łykneła haczyk to zaczął wywalać i karmić takich leszczy jak ty myślących, że będzie rosło do 50Ty deklu. Skoro przed zmniejszeniem posiadania mieli niemal dokładnie tyle akcji co po ostatnim zwiększeniu to jasne i oczywiste jest, że to nie oni kupowali akcje w ostatnich tygodniach. Więc twoja teoria jest taka, że inny fundusz robił podbitkę i skupował akcje, żeby Quercus mógł sprzedać? Rusz łbem, to nie boli.[quote="jarek111"] info jak info wywalili schodzac ponizej 5 proc i teraz hulaj dusza piekla nie ma bo moga sobie schodzic dalej nie dajac zadnych powiadomien. rodzi sie pytanie czy ostatnie wzrosty nie byly aby po to by z wyzszej polki papierem sypac ale to tylko spekulacje .pozdr
.
przejrzałem historię i Quercus już z 5-6 razy ujawniał się powyżej 5% i schodził
pierwszy raz się ujawnili jak kurs chodził koło 30 zł
nie mam pytań już patrząc na to co poniżej.
wpływ na kurs żaden
Komunikaty
21/10/15 17:39 Fundusze Quercus TFI mają poniżej 5 proc. akcji CI Games
26/08/15 16:32 Fundusze Quercus TFI mają powyżej 5 proc. akcji CI Games
14/07/15 17:27 Fundusze Quercusa mają poniżej 5 proc. akcji CI Games
29/10/14 17:34 Quercus TFI ma poniżej 5 proc. akcji CI Games
29/05/13 11:36 Fundusze Quercus TFI mają ponad 5 proc. City Interactive
25/01/13 18:45 Fundusze Quercus TFI zeszły poniżej 5 proc. głosów w City
04/12/12 16:23 Fundusze Quercus TFI mają ponad 5 proc. głosów na walnym City Interactive
20/12/11 07:57 Fundusze Quercus TFI mają poniżej 5 proc. akcji City Interactive
06/07/11 16:46 Fundusze Quercus TFI mają powyżej 5 proc. akcji City Interactive
19/04/11 18:26 Fundusze Quercus TFI mają mniej niż 5 proc. akcji City Interactive
19/01/11 16:36 Fundusze Quercus TFI mają 5 proc. akcji City Interactive
nie takich pajacyków jak ty już przerabiałem na tym forum
ich już nie ma bo ze wstydu się spalili
Ciebie też niebawem tu nie bedzie
i nie wysilaj się na przelogowywanie na inne nicki bo za cienki boluś jesteś
dobranoc
plota chodzi, że na FLy wisisz po 5 zyla
teraz już wiem skad ta frustracja ze inni zarabiają
nara [/quote]
dementuję tą plotę...wiszę po 10 zyla...ale mówię to tylko tobie...tak co mnie nie zdradzisz