XTB - księga I
Re: XTB - księga I
jest moc
REKLAMA
dla tych co nie pamietaja to przypominam ze wystepowalem kiedys na forum pod pseudonimem :" twardy" ktory niestety zmienilem zmuszony awaria i utrata danych do logownia sie pod starym nickiem .
56 zaczepi jak nic
"XTB WPROWADZA KOLEJNĄ NOWOŚĆ. WYMIANA WALUT JUŻ DOSTĘPNA!
Po planach inwestycyjnych, funkcji automatycznego inwestowania, oprocentowaniu środków, wprowadzeniu ETN na Bitcoin i nawiązaniu współpracy z BlackRock, przyszedł czas na kolejną nowość od największego, polskiego brokera. Od dziś klienci XTB mogą od teraz wymieniać waluty bezpośrednio na platformie transakcyjnej."
https://forexclub.pl/xtb-wprowadza-kole ... -dostepna/
Po planach inwestycyjnych, funkcji automatycznego inwestowania, oprocentowaniu środków, wprowadzeniu ETN na Bitcoin i nawiązaniu współpracy z BlackRock, przyszedł czas na kolejną nowość od największego, polskiego brokera. Od dziś klienci XTB mogą od teraz wymieniać waluty bezpośrednio na platformie transakcyjnej."
https://forexclub.pl/xtb-wprowadza-kole ... -dostepna/
Nie sprawdzałem ale podobno kapitalizacja Revoluta to ok 150mld PLN
ladny dzis obrot wykręcili a dwie trzecie tego obrotu na samej dogrywce
.
.
dla tych co nie pamietaja to przypominam ze wystepowalem kiedys na forum pod pseudonimem :" twardy" ktory niestety zmienilem zmuszony awaria i utrata danych do logownia sie pod starym nickiem .
-
- Starszy sierżant sztabowy
Kurs 55,00 PLN (+ 1,76 %), obrót 65,7 mln PLN
Papier zrobił sie mocny.. Chyba wysadzili z siodla fundy hamulcowe...
I gdzie sa *** co tutaj wieszczyli wielkie spadki do bazy? Zapomnieli? Energetyka miala byc lepsza!
Ja nadal na papierze od 10 zl z jeszcze wiekszym pakietem, a minely prawie 4 lata.
Ja nadal na papierze od 10 zl z jeszcze wiekszym pakietem, a minely prawie 4 lata.
Co na ten kurs Durniol od Taurona?
zaraz przylezie i napisze ze jego rekomendacja jest dobra....ale trzeba poczekac do 2032 roku i wtedy na pewno już spadnie
Tak jak pisałem wyżej, a teraz (po rekomendacji Trigon-a; kupuj) jeszcze bardziej się utwierdzam we własnym przekonaniu,
że koniec hossy na XTB tuż, tuż, a rekomendacja dryniola brzmi; sprzedaj
Co taka cisza "mistrze parkietu"
Macie "mistrze" dwie rekomendacje z 1 listopada 2022 roku
Nieźle, 17,44 moja średnia.I gdzie sa *** co tutaj wieszczyli wielkie spadki do bazy? Zapomnieli? Energetyka miala byc lepsza!
A na kursie sympatycznie. Wzrosty na dużych wolumenach, potem korekty na mniejszych.
Byle wynikami się broni po pierwszym kwartale, to już będzie dobrze.
No i nasza perełka dywidendę mogłaby w końcu ogłosić
Z pamiętnika durniola: "XTB przez najbliższy rok (2024) cel 15 zł "
A gdyby tak.. XTB wykupił GPW i zrobił z niej prawdziwą giełdę. Widać ze goscie sie znaja na biznesie w przeciwienstwie doa spadachroniarzy politycznych
REKLAMA