Prawda o wyborcach Tuska

wszystko na temat spółek publicznych
Erudyta
Młodszy chorąży sztabowy

Prawda o wyborcach Tuska

Postautor: Erudyta » 07 mar 2025 10:33

Wyniki głosowania w wyborach parlamentarnych 2023 w warszawskiej dzielnicy Wilanów, zwanej lemingowem:
- Kaolicja Obywatelska - 52,01%
- Trzecia Droga - 15,42%
- PiS - 14,83%
- Lewica - 10,72%
- Konfederacja - 5,24%

To stąd czarne marsze brały taki zaciąg wolnych, silnych i niezależnych kobiet, że murów w kościołach nie starczało. Tak mazały.

I wiecie co? Za rządu najmiłościwiej im panującego premiera Tuska SIEDZĄ NA BEZROBOCIU i biorą ZASIŁKI.

Wśród bezrobotnych kobiet największy odsetek odnotowano w Wilanowie (56,7%), Ursynowie (50,3%) i Żoliborzu (49,8%). To ciekawe, zwłaszcza że Ursynów i Żoliborz uchodzą za dzielnice z wysokim standardem życia. Z kolei najmniej bezrobotnych kobiet jest w Wesołej (41,2%), Wawrze (44,2%) i Targówku (44,6%).

Najnowsze dane Urzędu Statystycznego w Warszawie przynoszą zaskakujące informacje na temat sytuacji na rynku pracy w poszczególnych dzielnicach. Okazuje się, że najwięcej bezrobotnych jest we... Włochach i w Wilanowie, podczas gdy Praga-Północ, często postrzegana jako dzielnica szemrana, ma najmniejszy odsetek osób korzystających z zasiłków dla bezrobotnych.

Największe yebacpisy to po prostu życiowi nieudacznicy. To jest fakt.

REKLAMA

Erudyta
Młodszy chorąży sztabowy

Re: Prawda o wyborcach Tuska

Postautor: Erudyta » 13 mar 2025 08:07

Koordynator, Dryniol i reszta- jak u was z zatrudnieniem? Tak samo jak u reszty yebacpisow?

klaxon
Chorąży sztabowy

Postautor: klaxon » 13 mar 2025 10:07

I wiecie co? Za rządu najmiłościwiej im panującego premiera Tuska SIEDZĄ NA BEZROBOCIU i biorą ZASIŁKI.

Wśród bezrobotnych kobiet największy odsetek odnotowano w Wilanowie (56,7%), Ursynowie (50,3%) i Żoliborzu (49,8%). To ciekawe, zwłaszcza że Ursynów i Żoliborz uchodzą za dzielnice z wysokim standardem życia. Z kolei najmniej bezrobotnych kobiet jest w Wesołej (41,2%), Wawrze (44,2%) i Targówku (44,6%).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przecież ty - jak na typowego wyoborcę PiS przystało - nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz prostego artykułu. Te %% to odsetek kobiet wśród ogółu bezrobotnych (czyli kobiet i mężczyzn razem), a nie odsetek kobiet pozostających bez pracy.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stopa bezrobocia w Wawie to ogółem 3,4%, czyli nawet jeśli w niektórych dzielnicach odsetek dla jakiejś płci wśród bezrobotnych ogółem jest trochę wyższy niż 50% to i tak w efekcie nie powinno się to przekładać na stopę bezrobocia wyższą niż 4% dla którejkolwiek z płci. Więc pozostałe 96% kobiet czy mężczyzn PRACUJE a nie siedzi na bezrobociu!!!! :lol:

Erudyta
Młodszy chorąży sztabowy

Postautor: Erudyta » 13 mar 2025 16:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przecież ty - jak na typowego wyoborcę PiS przystało - nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz prostego artykułu. Te %% to odsetek kobiet wśród ogółu bezrobotnych (czyli kobiet i mężczyzn razem), a nie odsetek kobiet pozostających bez pracy.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stopa bezrobocia w Wawie to ogółem 3,4%, czyli nawet jeśli w niektórych dzielnicach odsetek dla jakiejś płci wśród bezrobotnych ogółem jest trochę wyższy niż 50% to i tak w efekcie nie powinno się to przekładać na stopę bezrobocia wyższą niż 4% dla którejkolwiek z płci. Więc pozostałe 96% kobiet czy mężczyzn PRACUJE a nie siedzi na bezrobociu!!!! :lol:
Musiałem przeczytac kilka razy żeby zrozumieć , ale ciebie, bo ze ktoś na coś takiego wpadł to trzeba być klaksonem-lub kolega durniolka.
Kiedyś coś tam bredziłeś o porządkowaniu przez rząd Tuska finansów państwa. To chyba powinno kończyć dyskusję, bo kim musi być człowiek wierzący Tuskowi? Ni chybi to musi być „młody, wykształcony, z wielkiego miasta”. :lol:

klaxon
Chorąży sztabowy

Postautor: klaxon » 13 mar 2025 18:29

Część źródeł podaje że bezrobocie w Wawie wynosiło 1,4% na koniec 2024 - zależy to pewnie od przyjętej metodologii, inne źródła podają że ok. 3%. Tak czy owak oznacza to, że różnice w odsetkach bezrobotnych kobiet w poszczególnych dzielnicach przekładają się na promile ogółu populacji tej płci. Jak można na postawie tych promili formułować jakiekolwiek wnioski odnoszące się do całości populacji ("siedzą na bezrobociu" ) skoro 96-98% tej populacji normalnie pracuje??? :roll:

koordynator1
Chorąży sztabowy

Postautor: koordynator1 » 13 mar 2025 19:04

Koordynator, Dryniol i reszta- jak u was z zatrudnieniem? Tak samo jak u reszty yebacpisow?
ełrokurwa pewnie że jеbać pi-SSdy ale akurat o moją przyszłość nie musisz mam się dobrze i nie muszę pracować :twisted: :twisted:

Erudyta
Młodszy chorąży sztabowy

Postautor: Erudyta » 14 mar 2025 14:50

Część źródeł podaje że bezrobocie w Wawie wynosiło 1,4% na koniec 2024 - zależy to pewnie od przyjętej metodologii, inne źródła podają że ok. 3%. Tak czy owak oznacza to, że różnice w odsetkach bezrobotnych kobiet w poszczególnych dzielnicach przekładają się na promile ogółu populacji tej płci. Jak można na postawie tych promili formułować jakiekolwiek wnioski odnoszące się do całości populacji ("siedzą na bezrobociu" ) skoro 96-98% tej populacji normalnie pracuje??? :roll:
W taki sam sposób jak można gadać, że „piecset plusy” chleją i biją dzieci. To z twoich gazet cytaty, przyjacielu.

Erudyta
Młodszy chorąży sztabowy

Postautor: Erudyta » 14 mar 2025 14:51

ełrokurwa pewnie że jеbać pi-SSdy ale akurat o moją przyszłość nie musisz mam się dobrze i nie muszę pracować :twisted: :twisted:
Dobrze wiemy, że musisz. Profil na Only fans to też zajęcie.

koordynator1
Chorąży sztabowy

Postautor: koordynator1 » 14 mar 2025 15:16

Dobrze wiemy, że musisz. Profil na Only fans to też zajęcie.
ełrokurwa szmɑto jеbana akurat nie mam żadnych profilów ale szmɑto nie kradłem żeby się dorobić jak pi-SSdy :evil: :evil:

klaxon
Chorąży sztabowy

Postautor: klaxon » 14 mar 2025 17:18

W taki sam sposób jak można gadać, że „piecset plusy” chleją i biją dzieci. To z twoich gazet cytaty, przyjacielu.
JPRDL, od jednego urojenia do drugiego urojenia. Ale pewnie jakoś dałoby się to leczyć. :roll:

Moja siostra mieszka na Wilanowie, ma trójkę dzieci i ciężko z mężem haruje żeby związać koniec z końcem i dopiąć domowy budżet na koniec miesiąca. Nawet jak miała przerwy w zatrudnieniu to nie rejestrowała się jako bezrobotna tylko łapała jakiekolwiek zlecenia żeby zarabiać pieniądze. Kredyt na mieszkanie już mają prawie spłacony, dzieci zaczynają wyfruwać na studia to może za kilka lat odetchną. Na PiS oczywiście bynajmniej nie głosują.
Więc te teksty o yebacpisach i życiowych nieudacznikach siedzących na zasiłku możesz sobie ćfoku wsadzić w d.pe kota twojego prezesa. :evil:

pazdzioch
Starszy chorąży sztabowy

Postautor: pazdzioch » 14 mar 2025 18:17

ja tez jestem włascicielem 2 lokali w wilanowie i tez jestem bezrobotny :P choc nie rejestrowany ,jestem prawicowiec ale nie fanatyk a to ze moze kobiety bezrobotne :roll: bo po co maja pracowac jak ich utrzymuje maz lub partner

Wróć do „Akcje”

REKLAMA