Odeslijcie tuska wkoncu do tej brukselii, bo ta inflacja nas wykonczy niedlugo....
Ledwo sie zjawil nad wisla, a infla wyje..la w kosmos...
CO JUTRO WZROŚNIE +20%?
REKLAMA
-
- Chorąży sztabowy
Re: CO JUTRO WZROŚNIE +20%?
Bycie coraz starszym ma swoje wady i zalety. Nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka
.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2022 13:49 przez welts, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 2000zł
welts napisał:IBSM
Możecie mówić mi "Boże"
MODERATOR BANKIERA.PL "welts" to tylko jedno z licznych wcieleń PIOTRA BOŻKA, który MANIPULUJE KURSAMI SPÓŁEK NA GPW, a PiS, czyli "strażnik prawa i sprawiedliwości, ma to w d.pie. PREZES PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI NA SWOICH POGADANKACH z nieświadomymi obywatelami starannie omija ten temat... DLACZEGO...? KTO TU COŚ UKRYWA...?
.
Welts, dlaczego usunąłeś swój wpis: ¶¶¶===> Możecie mówić mi "Boże" oraz nazwę spółki, którą napompowałeś do 100 zł, A TERAZ ZJEŻDŻASZ Z NIĄ DO BAZY W DRUGĄ STRONĘ...
DLATEGO, ŻE DOSTARCZYŁEŚ DOWÓD, JAK BRZMI TWOJE NAZWISKO - Piotr Bożek - I JAK MANIPULUJESZ KURSAMI SPÓŁEK Z FOTELA MODERATORA Bankiera.pl
Masz szczęście, że tu jest Polska, i że tutaj "standarty prawa" wyznacza "Solidarna Polska"
Serek wiejski , mleko tluste i pieczywo,.,
welts napisał:IBSM
Możecie mówić mi "Boże"
MODERATOR BANKIERA.PL "welts" to tylko jedno z licznych wcieleń PIOTRA BOŻKA, który MANIPULUJE KURSAMI SPÓŁEK NA GPW, a PiS, czyli "strażnik prawa i sprawiedliwości, ma to w d.pie. PREZES PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI NA SWOICH POGADANKACH z nieświadomymi obywatelami starannie omija ten temat... DLACZEGO...? KTO TU COŚ UKRYWA...?
Zamiast korzystać jęczysz
Welts, TO, ŻE USUNĄŁEŚ SWOJE WPISY W TYM WĄTKU, ZNACZY, ŻE ZDAJESZ SOBIE SPRAWĘ, ŻE MANIPULUJESZ KURSAMI SPÓŁEK W SPOSÓB NIEZGODNY Z PRAWEM...
A CO NA TO KNF...?
VOOLT
Ostatnio zmieniony 18 lis 2022 09:11 przez welts, łącznie zmieniany 1 raz.
A co na to mówi twój psychiatra?
A CO NA TO KNF...?
REKLAMA