Nie mam potrzeby tłumaczyć sobie spadki, serio jestem długoterminowcem i jeszcze dużo musi spaść aby mnie zabolało. To są ruchy jak perystaltyki jelit - muszą być takie na giełdzie.Alina i klonas: tłumaczenie spadków w wasz sposób jest mega naiwne. Alina zresztą nie pisze tego szczerze, tylko kłamie w żywe oczy, że niby na Gpw fundusze rzucilyby się akcje... co za kretyn. Spalony na parkiecie, SW i bankierze.
Dla mnie to jest mało prawdopodobne, aby leszcze tak zwane rzuciły się na FARM 51

Czy wy naprawdę uważacie, że wszyscy to ciemny asfalt i ruszył pod zwiastun WW3? i nagle cała ulica NC się zleciała, w radio i tv trąbili - chcesz być bogaty kup akcje z NC - leć załóż konto maklerskie.
Bo jeżeli ktoś się wysypywał aby brać udział w tym młynie to z jakiej spółki? Przecież ludzie boją się giełdy a jak wychodzili z NC to z jakiej spółki? Nagle stali się kolarzami, że wykręcili wolumeny w pól roku takie jak prawie półroczne wolumeny NC?
Chociaż wiem, że NC to podobno 80 proc indywidualni, zobaczcie na Parkiet ilu sceptycznych jest i było do Farm 51. Patrząc w notowania 8 godzin dziennie, wydaje mi się,że to jest automatyczny handel. Czy drobni mają opracowane algorytmy sensowne? Nie wiem, ale nie zakładam aby to zjawisko było normalne.