No nie mam ale mało ludzi nagonil?Podobno nie.masz akcjiNo pięknie Caius nagonil na mine![]()
mowilem ze spadam bo kupiles akcje i mialem nosa
![]()
Albo kupili to ci Holendrzy albo będzie drugi kania
No nie mam ale mało ludzi nagonil?Podobno nie.masz akcjiNo pięknie Caius nagonil na mine![]()
mowilem ze spadam bo kupiles akcje i mialem nosa
![]()
Myślę sobie, aż tak cienko z kasą w spółce???????????????????? Dla mnie troszkę taka mała "ściema" wywalił akcje i udaje że pożycza spółce...oczywiście otwarcie pewnie z +10-15%
zobaczymy jutro, otwarcie na pewno wysokie a co dalej to nie wiemSkad taki pomysl ze plus 10% ?? Przeciez men/da pedalska ma jeszce 15% a 7 mln akcji tez nie rozplynelo siee w powietrzu..
Myślę sobie, aż tak cienko z kasą w spółce???????????????????? Dla mnie troszkę taka mała "ściema" wywalił akcje i udaje że pożycza spółce...oczywiście otwarcie pewnie z +10-15%
zobaczymy jutro, otwarcie na pewno wysokie a co dalej to nie wiemSkad taki pomysl ze plus 10% ?? Przeciez men/da pedalska ma jeszce 15% a 7 mln akcji tez nie rozplynelo siee w powietrzu..
1.1zobaczymy jutro, otwarcie na pewno wysokie a co dalej to nie wiemSkad taki pomysl ze plus 10% ?? Przeciez men/da pedalska ma jeszce 15% a 7 mln akcji tez nie rozplynelo siee w powietrzu..![]()
Wysokie? To ile?
Juz ktoś sie ujawnij ??? Czy moze bedzie 14% kierul i to wszytsko
PODOBNO jakis pakiet wziął Musk zafascynowany technologia odmierzania czasu przy myciu rąk![]()