przestawić zegar forum

Pomysły i uwagi dotyczące funkcjonowania forum oraz PARKIET.COM
mike_05
Podporucznik
Posty: 11612
Rejestracja: 05 kwie 2006 14:40
Kontakt:

przestawić zegar forum

Postautor: mike_05 » 11 kwie 2010 18:00

Czy można wreszcie przestawić zegar forum????

Moderek, czytasz i szybko reagujesz wywalając wątki ze Spółek, może zareagujesz tak samo szybko i dostosujesz zegar do aktualnego czasu?


DAPI
Chorąży sztabowy
Posty: 5535
Rejestracja: 06 paź 2005 11:42
Kontakt:

Postautor: DAPI » 14 cze 2010 22:32

...
Piękny, jak najbardziej chaotyczny i nieprzewidywalny chaos.
Graal jest tutaj www.atinwestor.pl
Wykresy sa tutaj: www.atcharts.pl
Trochę fundamentów www.stockwatch.pl

Cała reszta jest tutaj: www.attrader.pl

pastewny
Starszy sierżant sztabowy
Posty: 292
Rejestracja: 18 cze 2010 22:48
Lokalizacja: Titanic
Kontakt:

Postautor: pastewny » 28 cze 2010 11:02

popieram...
TOMASZ LIS gra pod kartel PO-PiS-PSL-SLD. Tradycyjnie wali poniżej pasa, żeby wkur_wiać widzów, którzy zamiast głosować poza kartelem, zagłosują na PIS, czyli w to samo gów_no.

DAPI
Chorąży sztabowy
Posty: 5535
Rejestracja: 06 paź 2005 11:42
Kontakt:

Postautor: DAPI » 08 lip 2010 23:02

....
Piękny, jak najbardziej chaotyczny i nieprzewidywalny chaos.
Graal jest tutaj www.atinwestor.pl
Wykresy sa tutaj: www.atcharts.pl
Trochę fundamentów www.stockwatch.pl

Cała reszta jest tutaj: www.attrader.pl

migawka
Sierżant sztabowy
Posty: 105
Rejestracja: 18 wrz 2007 22:27

Re: przestawić zegar forum

Postautor: migawka » 01 sie 2010 01:37

Czy można wreszcie przestawić zegar forum????

Moderek, czytasz i szybko reagujesz wywalając wątki ze Spółek, może zareagujesz tak samo szybko i dostosujesz zegar do aktualnego czasu?
przestawiasz samemu, w swoim profilu

liczbero1
Plutonowy
Posty: 16
Rejestracja: 29 paź 2010 19:56

Re: przestawić zegar forum

Postautor: liczbero1 » 29 paź 2010 22:17

Czy można wreszcie przestawić zegar forum????

Moderek, czytasz i szybko reagujesz wywalając wątki ze Spółek, może zareagujesz tak samo szybko i dostosujesz zegar do aktualnego czasu?
przestawiasz samemu, w swoim profilu
Jako nowy na forum tez mialem ten problem.
Juz dziala ale tak troche dziwnie ze mam strefe + 2 "Kalingrad",


Wróć do „Uwagi i błędy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości