KRÓTKA CZY DŁUGA? cz.2
-
- Młodszy chorąży
Re: KRÓTKA CZY DŁUGA? cz.2
Grzybów moc
-
- Młodszy chorąży
Dzisiaj 2 razy krócej a półtora razy więcej grzybów
-
- Młodszy chorąży
nastąpiło odwrócenie trendu wszedłem w trend spadkowy waga zaczęła spadać czyli maximum mam już za sobą teraz tylko to utrzymać i pod koniec października setka powinna być rozmieniono na
-
- Młodszy chorąży
Wszystko fajnie pięknie ale na siłowni muszę trochę się przełożyć bo te do tej pory chodziłem a teraz jeżdżę a więc jedną pompkę muszę zrobić więcej żartuję Na razie mój trener a właściwie trenerka pompek nie każe mi robić
W zakresie cześci samochodowych ciekawą ofertę z wieloma promocjami mają teraz w AutoPlaza https://www.autoplaza.com.pl/pl/czesci- ... -ford.html jakby ktoś czegoś szukał.. 

-
- Młodszy chorąży
Dziękuję ale nie interesuje mnie to mój sprzęt jeszcze jest na gwarancji jeszcze długo takim będzie
-
- Młodszy chorąży
Widzę że lody kręcicie Ja na razie mam kasę a więc nie muszę tego robić jak mi zabraknie to wrócę tu z powrotem na razie mam zabawkę nową czyli samochód i zmieniam cały otoczenie wokół siebie czyli jeszcze generalna wymiana wyposażenia mieszkania
-
- Młodszy chorąży
Na spokojnie fajnie się patrzy na to wszystko piękne formacje odwracające na B1 na tygodniowym No puść tego formacja 123
-
- Sierżant sztabowy
A cóż to się stało że na indeksach się zesrało ?
Ps. Riplej, jak spotkasz Pana Muminka w SPA to zapytaj ile pali jego bryka i ile ma koni pod maską

Ps. Riplej, jak spotkasz Pana Muminka w SPA to zapytaj ile pali jego bryka i ile ma koni pod maską

-
- Młodszy chorąży
A tam od razu bryka normalny samochód 4 koła i kierownica
-
- Młodszy chorąży
Dzisiaj wielki sukces Muminek rozmienił 105
-
- Młodszy chorąży
Powiem wam coś w zaufaniu Tylko się nie śmiej Czy pamiętacie Kiedy zacząłem malować no to przyznam się bez bicia że dzisiaj dopiero kończę Kuchnie pomalowałem jeden pokój przedpokój łazienkę i to jeszcze nie koniec ale Myślę że w przyszłym tygodniu zakończę działalność z wałkami i pędzlami No ale tak to jest żyje się na nowo giełda dała mi pieniądze ale o mało co przez nią o wiele czegoś więcej nie straciłem gralem bardzo intensywnie wypalając po dwie paczki papierosów dziennie aż wreszcie przyszło otrzeźwienie na szczęście nie za późno także teraz robię sobie odpoczynek zajmuję się sobą i otoczenie wokół siebie
-
- Młodszy chorąży
I coś wam jeszcze powiem Jeżeli będziecie malować to żadna Śnieżka Śnieżkę można o kant tyłka rozbić tylko Dulux tylko Dulux matowy i finał można raz malować ale ale powiem że przyjadę jeszcze raz i będzie hit a Śnieżka to patologia nie farba
-
- Młodszy chorąży
Panowie finał na dzisiaj skończone
-
- Sierżant sztabowy
Panie, jaki finał toć to dopiero się rozkręcaPanowie finał na dzisiaj skończone