Dzień Dobry.
Zastanawiam się nad zakupem zamrażarki szokowej dla rozwiązania poniższego:
- Chciałabym za pomocą zamrażarka szokowej mrozić Krewetki w cieście, kurczaki i inne produkty, które będą obtoczone "mokrym ciastem"
Da radę to ogarnąć w zamrażarce szokowej?
Nigdy nie pracowałem z takim urządzeniem.
Zamrażarka gastronomiczna
REKLAMA
Re: Zamrażarka gastronomiczna
Dwa skrajne produkty? Musi być solidna rozdzielność czasowa z dezynfekcja by nie doszło do zakarzenia krzyżowego. Wszystkie etykiety archiwizowane (seria, numer dane identyfikacyjne producenta). I koniecznie badania przetrwalnikowe.
https://gotujzsercem.pl/jakie-zalety-ma ... krzyniowe/
Sensowniejsza będzie zamrażarka skrzyniowa. Przynajmniej moim zdaniem.
https://gotujzsercem.pl/jakie-zalety-ma ... krzyniowe/
Sensowniejsza będzie zamrażarka skrzyniowa. Przynajmniej moim zdaniem.
REKLAMA
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości