mBank-nie moge wyświetic notowań -Java

WGPW, KPWiG, KDPW, biura maklerskie i inne...
dami
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2965
Rejestracja: 12 mar 2007 15:18

mBank-nie moge wyświetic notowań -Java

Postautor: dami » 24 kwie 2015 11:20

Witam. Co oni znowu odwalaja... Wyskakuje ze nie ma javy choc jest :evil: Pseudobank p/i/e/r/d/o/l/o/n/y jeden.
Pracując nie mam czasu zarabiać...


Gerda88
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 3895
Rejestracja: 23 lip 2010 11:10

Postautor: Gerda88 » 24 kwie 2015 11:23

Mi działa jak ta lala

dami
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2965
Rejestracja: 12 mar 2007 15:18

Postautor: dami » 24 kwie 2015 11:26

u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty :shock:
Pracując nie mam czasu zarabiać...

Gerda88
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 3895
Rejestracja: 23 lip 2010 11:10

Postautor: Gerda88 » 24 kwie 2015 11:27

u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty :shock:
Weź wyczyść cache na przeglądarce albo/i spróbuj na innej otworzyć

Leslie_Nielsen
Chorąży sztabowy
Posty: 4564
Rejestracja: 19 sty 2015 11:40

Postautor: Leslie_Nielsen » 24 kwie 2015 11:28

u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty :shock:
masz chrome?

jeżeli tak, to wklejam to co mi pomogło od drexa1:

jak ktoś ma chroma i nie działaja notowania w dm pko to ze wzgledu na aktualizacje chroma i musi zrobić tak:

Proszę wykonać następujące czynności:


1) W pasku przeglądarki należy wpisać adres:

chrome://flags/

2) Na liście trzeba włączyć interfejs NPAPI:



3) Należy zamknąć przeglądarkę i otworzyć ją jeszcze raz


4) Należy w pasku przeglądarki wpisać adres:


chrome://plugins/


i sprawdzić czy wtyczka Javy jest włączona, jeśli tak, to można zalogować się na supermaklera, jeśli nie, to trzeba ją włączyć a następnie zamknąć i otworzyć przeglądarkę i dopiero wtedy się zalogować.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015 11:29 przez Leslie_Nielsen, łącznie zmieniany 1 raz.

dami
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2965
Rejestracja: 12 mar 2007 15:18

Postautor: dami » 24 kwie 2015 11:28

ok dzieki spróbuje
Pracując nie mam czasu zarabiać...

Leslie_Nielsen
Chorąży sztabowy
Posty: 4564
Rejestracja: 19 sty 2015 11:40

Postautor: Leslie_Nielsen » 24 kwie 2015 11:30

dami napisał:
u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty Shocked


masz chrome?

jeżeli tak, to wklejam to co mi pomogło od drexa1:

jak ktoś ma chroma i nie działaja notowania w dm pko to ze wzgledu na aktualizacje chroma i musi zrobić tak:

Proszę wykonać następujące czynności:


1) W pasku przeglądarki należy wpisać adres:

chrome://flags/

2) Na liście trzeba włączyć interfejs NPAPI:



3) Należy zamknąć przeglądarkę i otworzyć ją jeszcze raz


4) Należy w pasku przeglądarki wpisać adres:


chrome://plugins/


i sprawdzić czy wtyczka Javy jest włączona, jeśli tak, to można zalogować się na supermaklera, jeśli nie, to trzeba ją włączyć a następnie zamknąć i otworzyć przeglądarkę i dopiero wtedy się zalogować.

dami
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2965
Rejestracja: 12 mar 2007 15:18

Postautor: dami » 24 kwie 2015 11:32

tak mam Chrom... Sprawdze dzieki
Pracując nie mam czasu zarabiać...

Marek.B
Starszy chorąży
Posty: 1559
Rejestracja: 31 sty 2014 16:10

Postautor: Marek.B » 24 kwie 2015 11:37

Zakładam, że jak każdy wytrafny ynfestor używasz gentoo, a więc musisz pamiętać żeby emerdżować jave oracle jre, a nie sun, albo innego syfiastego icetea. To tak po pierwsze, a dalej to już jest trywialne:

$ emerge -uDN dev-java/oracle-jre-bin
$ dispatch-conf
$ emerge @preserved-rebuild

Powyższe oczywiście z poziomu roota. Następnie po prostu odpalasz aplikację i wszystko śmiga. :lol:

dami
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2965
Rejestracja: 12 mar 2007 15:18

Postautor: dami » 24 kwie 2015 11:52

u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty :shock:
masz chrome?

jeżeli tak, to wklejam to co mi pomogło od drexa1:

jak ktoś ma chroma i nie działaja notowania w dm pko to ze wzgledu na aktualizacje chroma i musi zrobić tak:

Proszę wykonać następujące czynności:


1) W pasku przeglądarki należy wpisać adres:

chrome://flags/

2) Na liście trzeba włączyć interfejs NPAPI:



3) Należy zamknąć przeglądarkę i otworzyć ją jeszcze raz


4) Należy w pasku przeglądarki wpisać adres:


chrome://plugins/


i sprawdzić czy wtyczka Javy jest włączona, jeśli tak, to można zalogować się na supermaklera, jeśli nie, to trzeba ją włączyć a następnie zamknąć i otworzyć przeglądarkę i dopiero wtedy się zalogować.
Dziekuje bardzo pomogło :-)
Pracując nie mam czasu zarabiać...

Gerda88
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 3895
Rejestracja: 23 lip 2010 11:10

Postautor: Gerda88 » 24 kwie 2015 11:54

u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty :shock:
masz chrome?

jeżeli tak, to wklejam to co mi pomogło od drexa1:

jak ktoś ma chroma i nie działaja notowania w dm pko to ze wzgledu na aktualizacje chroma i musi zrobić tak:

Proszę wykonać następujące czynności:


1) W pasku przeglądarki należy wpisać adres:

chrome://flags/

2) Na liście trzeba włączyć interfejs NPAPI:



3) Należy zamknąć przeglądarkę i otworzyć ją jeszcze raz


4) Należy w pasku przeglądarki wpisać adres:


chrome://plugins/


i sprawdzić czy wtyczka Javy jest włączona, jeśli tak, to można zalogować się na supermaklera, jeśli nie, to trzeba ją włączyć a następnie zamknąć i otworzyć przeglądarkę i dopiero wtedy się zalogować.
Dziekuje bardzo pomogło :-)
No to pakuj OIL-a bo tam ropa :lol: :lol: :lol:

dami
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2965
Rejestracja: 12 mar 2007 15:18

Postautor: dami » 24 kwie 2015 11:56

hahahahah dzieki :-)
Pracując nie mam czasu zarabiać...

Leslie_Nielsen
Chorąży sztabowy
Posty: 4564
Rejestracja: 19 sty 2015 11:40

Postautor: Leslie_Nielsen » 24 kwie 2015 11:57

u mnie od dwóch dni ni uja... Nowa jave wgrywam i komunikat ten sam. Bede wgrywał dzisiaj do skutku... Taka hossssssa w gpw a ja odcięty :shock:
masz chrome?

jeżeli tak, to wklejam to co mi pomogło od drexa1:

jak ktoś ma chroma i nie działaja notowania w dm pko to ze wzgledu na aktualizacje chroma i musi zrobić tak:

Proszę wykonać następujące czynności:


1) W pasku przeglądarki należy wpisać adres:

chrome://flags/

2) Na liście trzeba włączyć interfejs NPAPI:



3) Należy zamknąć przeglądarkę i otworzyć ją jeszcze raz


4) Należy w pasku przeglądarki wpisać adres:


chrome://plugins/


i sprawdzić czy wtyczka Javy jest włączona, jeśli tak, to można zalogować się na supermaklera, jeśli nie, to trzeba ją włączyć a następnie zamknąć i otworzyć przeglądarkę i dopiero wtedy się zalogować.
Dziekuje bardzo pomogło :-)
spoko :wink:


Wróć do „Instytucje”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości