exactlya ta pod pachą to jak narzeczona Janosikata 3 z prawej bardziej wyuzdana
ŻEGNAJ PIOTR-ODSZEDŁ WIELKI CZŁOWIEK "LAPTOP"-LEGENDA TEGO FORUM
Re: ŻEGNAJ PIOTR-ODSZEDŁ WIELKI CZŁOWIEK "LAPTOP"-LEGENDA TEGO FORUM
REKLAMA
zalezy która ...bo ta pod jego lewą paacha wyglada jak ofiara przemocy domowej + niebieska karta
podobna do Lemańskieja ta pod pachą to jak narzeczona Janosikata 3 z prawej bardziej wyuzdana
R.I.P
chwile zadumy....
nie ważne ze moja znajomość z Lap się zakończyła jak zakończyła bo pogubił się chłopocyna,
niech mu tam u góry będzie jak najlepiej...
kto pamięta film z BMW kręcony Mroczka basztę = skąd Mroczek składał zlecenia na mln
jeszcze był kilo morza ropy na Petrolu co kredyt wziął pod dom na akcje i wyszło na Qgena i moje ze to poleci na grosz i zbankrutuje
chwile zadumy....
nie ważne ze moja znajomość z Lap się zakończyła jak zakończyła bo pogubił się chłopocyna,
niech mu tam u góry będzie jak najlepiej...
kto pamięta film z BMW kręcony Mroczka basztę = skąd Mroczek składał zlecenia na mln
jeszcze był kilo morza ropy na Petrolu co kredyt wziął pod dom na akcje i wyszło na Qgena i moje ze to poleci na grosz i zbankrutuje
no ta tak lekko schowana po prawej CZARNULAzalezy która ...bo ta pod jego lewą paacha wyglada jak ofiara przemocy domowej + niebieska karta
Ostatnio zmieniony 31 maja 2020 22:18 przez Myers., łącznie zmieniany 1 raz.
- Załączniki
-
- 123.jpg (50.21 KiB) Przejrzano 17880 razy
-
- Chorąży
Po kim nie poleci lza po Lapim, uwierz, ze jak poznalem go po tym ,jak do mnie napisal nie bylo w nim wiele agresji pisarskiej, ona sie wziela z utarczek slownych na watkach, moze ludzie zaczeli sie scierac w szybkim forum, pamietacie chyba old forum tam inaczej to wygladalo tu noz stare forum i bylo czytelne i zywe dyskusje, nowe forum ozywilo wszystko.Abryś rozumiem, ale nie myśl że poleci mi łzaDamian Patrowicz kiedys do mnie napisal na gg, bo kazdy mial tu dostepny numer gg jak bylo gg popularne.hehe
ironia losu
czekam teraz na klan p a r ó w y
Pytal czy wiem kto to i tak ngle pisze Damian, pytal o kiedynek Wig 20, ja ze w dol on, ze gora potem kazdy pamieta jak wig20 zawiesli na kilka dni i cudem mi Lapi mowil przezyl
Mialem do niego numer i rozmaiwlem z nim w niedziele pewna jak bitcoin byl po 20k i mowie, ze idzie zwala, on ze 400tys i przyszla zwala.
A jak widze Patrowiczow, sadze, ze nie mieli szacunku do graczy, Damian palowal ludzi niemilosiernienie na wielu spolkach i do kosci, moze to sprawialo mu przyjemosc, taki sadyzm wycisniecia z rynku wszystkigo szybko i na sile
Z czasem go ograniczalem w agresjji, bo ja widzialem a trwalo to kilka lat. Zawsze jak bylem probowalem by bylo w miare spokojnie, potem juz zaczal nawet i na mnie ujadac i tak jakos zaczelismy isc w inne strony
Sz_mata na kiju bujamy
Danek pamiętam jak cos sie Lapiemu z gg poj..ało wszystko pisaliście szło do nas Lapek zachodził skąd my to wszystko wiemy
ubaw był po uju fest
ubaw był po uju fest
Chyba miał ustawione jako grupa ale pamiętamDanek pamiętam jak cos sie Lapiemu z gg poj..ało wszystko pisaliście szło do nas Lapek zachodził skąd my to wszystko wiemy
ubaw był po uju fest
a ten mały Emka żyje
-
- Sierżant sztabowy
Jeszcze Mroczusia .. co namierzalem w Krakowie ze swojej bmki... ehhh jaki klimat miało forumżeś Saszy wilka z Bieszczad nie wymienił.
Danek zyje, na fb go mam dzis rozmwialem nawet,a Mega nie wiem po 3,5 roku wiezienia za ta spolke co na Nc miala wejsc wyparowal
Nie dobrze, ze Fundmana i jego brata Kamilkosika na kilkset tys przekrecil, bo namowil ich na ta spolke. Lubile Mega, bo dalo sie go lubic, nie wiem moze zyje, licho wie
jedno trzeba stwierdzić - to forum nie będzie takie jak 10 lat temu...czasy sie zmieniają ...ludzie sie zmieniają...szkoda bo klimat był pierwszorzędny , te kłótnie z Lapkiem , wątki wekendowe , intrygi , nagonki w uj zdjęć z imprez
mroczki , kopytka , wacki z betonoymi butami z Prometu ...jakis sentymentalny na stare lata sie zrobiłem
Wtedy zanim wstawiłem post to Lapka napisałem ze idzie petarda
o tym wspominaiem wyżejJeszcze Mroczusia .. co namierzalem w Krakowie ze swojej bmki... ehhh jaki klimat miało forumżeś Saszy wilka z Bieszczad nie wymienił.
jedno trzeba stwierdzić - to forum nie będzie takie jak 10 lat temu...czasy sie zmieniają ...ludzie sie zmieniają...szkoda bo klimat był pierwszorzędny , te kłótnie z Lapkiem , wątki wekendowe , intrygi , nagonki w uj zdjęć z imprez
mroczki , kopytka , wacki z betonoymi butami z Prometu ...jakis sentymentalny na stare lata sie zrobiłem
Wtedy zanim wstawiłem post to Lapka napisałem ze idzie petarda
wróżka, ale że ty wstydu nie masz? Tak samo, jak kolega, którego tu wspominasz, powiesiłeś ludzi na hakach. Ilu z nich przeżyło związany z tym dramat i nikt na forum się nad nimi nie użalał.Po kim nie poleci lza po Lapim, uwierz, ze jak poznalem go po tym ,jak do mnie napisal nie bylo w nim wiele agresji pisarskiej, ona sie wziela z utarczek slownych na watkach, moze ludzie zaczeli sie scierac w szybkim forum, pamietacie chyba old forum tam inaczej to wygladalo tu noz stare forum i bylo czytelne i zywe dyskusje, nowe forum ozywilo wszystko.
Z czasem go ograniczalem w agresjji, bo ja widzialem a trwalo to kilka lat. Zawsze jak bylem probowalem by bylo w miare spokojnie, potem juz zaczal nawet i na mnie ujadac i tak jakos zaczelismy isc w inne strony
płaczesz na falentę, a tu krętacz oszukał krętacza. Chciałeś się wzbogacić kosztem nieświadomych. Sprawiedliwość jednak jest na tym świecie. Ty zrobiłeś to świadomie i żadne tłumaczenia i wybielania teraz nie mają sensu...
Krzywda, skrzywdzonych przez ciebie wyjdzie ci jeszcze bokiem
-
- Chorąży
Hawe polecalem od 3,1 a bylo 6,65, ZWg od 60 goroszy a bylo 10,5, wiec mi nie pisz, ze kogos na haki zlapalem, najczeciej to rynek lapal na hakiwróżka, ale że ty wstydu nie masz? Tak samo, jak kolega, którego tu wspominasz, powiesiłeś ludzi na hakach. Ilu z nich przeżyło związany z tym dramat i nikt na forum się nad nimi nie użalał.Po kim nie poleci lza po Lapim, uwierz, ze jak poznalem go po tym ,jak do mnie napisal nie bylo w nim wiele agresji pisarskiej, ona sie wziela z utarczek slownych na watkach, moze ludzie zaczeli sie scierac w szybkim forum, pamietacie chyba old forum tam inaczej to wygladalo tu noz stare forum i bylo czytelne i zywe dyskusje, nowe forum ozywilo wszystko.
płaczesz na falentę, a tu krętacz oszukał krętacza. Chciałeś się wzbogacić kosztem nieświadomych. Sprawiedliwość jednak jest na tym świecie. Ty zrobiłeś to świadomie i żadne tłumaczenia i wybielania teraz nie mają sensu...
Hawe po wystrzale z 3,1 n1 3,88 spadlo na 2,5 i to tylko dlatego, ze rynek dusil i umorzenia byly akcji i dopiero od lutrgo 2012 nastpaila minihossa, ja nie moglem nawet spadkow zatrzymac taka sila walila na glowy. ZWg kto kupil zarobil. Ja sie nie wzbogacilem na Hawe i ZWg, osobiscie ani jednej sztuki nie mialem
Sz_mata na kiju bujamy
Własnie dlatego Do tej pory ----GPW cierpi--bo ludzie nie widza w niej MOZLIWOSCI INWESTYCYJNYCh ---tylko rodzaj KASYNA...wróżka, ale że ty wstydu nie masz? Tak samo, jak kolega, którego tu wspominasz, powiesiłeś ludzi na hakach. Ilu z nich przeżyło związany z tym dramat i nikt na forum się nad nimi nie użalał.Po kim nie poleci lza po Lapim, uwierz, ze jak poznalem go po tym ,jak do mnie napisal nie bylo w nim wiele agresji pisarskiej, ona sie wziela z utarczek slownych na watkach, moze ludzie zaczeli sie scierac w szybkim forum, pamietacie chyba old forum tam inaczej to wygladalo tu noz stare forum i bylo czytelne i zywe dyskusje, nowe forum ozywilo wszystko.
Cały czas Leszce pytaja sie dlaczego pisze, jaki mam w tym interes..w domysle ze Kogos chce ubrac w jakis kwit lub cos takiego---a nie widzą że PO PROSTU jak na rynku mieszkaniowym czy kazdym INNYM ...SA OKAZJE i SA CRAPY....CZyu jak pisałem na TSGAMES ---od 80 PLN to musiałem szukac LEszczy zeby im wyzej akcje opchnąć ??---teraz akcje TSGAMES lataja po 500+ obrty to wiele milionow na sesje nie tzreba szukac LESZCA zeby mu akcje spzredać-----TO JEST WLASNIE GIELDA --a nie to o czym z ROZŻEWNIENIEM wspominają ludziska --czyli Walek wałka wałkiem pogania ----KAzdy ma wybór w co wchodzi i dlaczego ale sa Spolki naprawde INWESTYCYJNE i spolki ka nkorych kręca LODY....jak wzyciu jak przy zakupie mieszknia TZreba MYSLEĆ ....tzreba SPRAWDZAC ...tzreba sie zastnowic zanim podejmie sie decyzje W CO , KIEDY i DLACZEGO masz inwestowac
P.S własnie dlatego Z nim tez toczyłem BOJE ---Laptop tak mentalnie wrósł z ta wizje GIELDY ciaglych pzrekretow i ***...ze nie rozumiał iz mozna po prpstu INWESTOWAC NA TYM RYNKU ...co jest podstawowtym SENSEM GIELDY....KUPOWAC UDZIAŁY W ROZWIJAJACYCH SIE SPOLKACH ..i bez nakladu WŁASNEJ PRACY KORZYSTAC Z PRACY INNYCH ktorzy ta spółke rozwijają....----To ejst wlasnie dlatego takie Świtne mozesz nie miec pojecia np o programowaniu zeby MOC korzystac z tego ze SPolka potrafi robic switne gry i zarabiac na tym.....itp itd...TYM JEST SENS GIELDY...INWESTOWANIEM PIENIEDZY W TALENTY I PRACĘ INNYCh.....
-
- Plutonowy
AmenWłasnie dlatego Do tej pory ----GPW cierpi--bo ludzie nie widza w niej MOZLIWOSCI INWESTYCYJNYCh ---tylko rodzaj KASYNA...wróżka, ale że ty wstydu nie masz? Tak samo, jak kolega, którego tu wspominasz, powiesiłeś ludzi na hakach. Ilu z nich przeżyło związany z tym dramat i nikt na forum się nad nimi nie użalał.Po kim nie poleci lza po Lapim, uwierz, ze jak poznalem go po tym ,jak do mnie napisal nie bylo w nim wiele agresji pisarskiej, ona sie wziela z utarczek slownych na watkach, moze ludzie zaczeli sie scierac w szybkim forum, pamietacie chyba old forum tam inaczej to wygladalo tu noz stare forum i bylo czytelne i zywe dyskusje, nowe forum ozywilo wszystko.
Cały czas Leszce pytaja sie dlaczego pisze, jaki mam w tym interes..w domysle ze Kogos chce ubrac w jakis kwit lub cos takiego---a nie widzą że PO PROSTU jak na rynku mieszkaniowym czy kazdym INNYM ...SA OKAZJE i SA CRAPY....CZyu jak pisałem na TSGAMES ---od 80 PLN to musiałem szukac LEszczy zeby im wyzej akcje opchnąć ??---teraz akcje TSGAMES lataja po 500+ obrty to wiele milionow na sesje nie tzreba szukac LESZCA zeby mu akcje spzredać-----TO JEST WLASNIE GIELDA --a nie to o czym z ROZŻEWNIENIEM wspominają ludziska --czyli Walek wałka wałkiem pogania ----KAzdy ma wybór w co wchodzi i dlaczego ale sa Spolki naprawde INWESTYCYJNE i spolki ka nkorych kręca LODY....jak wzyciu jak przy zakupie mieszknia TZreba MYSLEĆ ....tzreba SPRAWDZAC ...tzreba sie zastnowic zanim podejmie sie decyzje W CO , KIEDY i DLACZEGO masz inwestowac
P.S własnie dlatego Z nim tez toczyłem BOJE ---Laptop tak mentalnie wrósł z ta wizje GIELDY ciaglych pzrekretow i ***...ze nie rozumiał iz mozna po prpstu INWESTOWAC NA TYM RYNKU ...co jest podstawowtym SENSEM GIELDY....KUPOWAC UDZIAŁY W ROZWIJAJACYCH SIE SPOLKACH ..i bez nakladu WŁASNEJ PRACY KORZYSTAC Z PRACY INNYCH ktorzy ta spółke rozwijają....----To ejst wlasnie dlatego takie Świtne mozesz nie miec pojecia np o programowaniu zeby MOC korzystac z tego ze SPolka potrafi robic switne gry i zarabiac na tym.....itp itd...TYM JEST SENS GIELDY...INWESTOWANIEM PIENIEDZY W TALENTY I PRACĘ INNYCh.....
REKLAMA