W NICH NADZIEJA ŻE ICH BĘDĄ SŁUCHAĆ TYLKO CZY POTRAFIĄ KLĄĆPiszczek i Kaczmarek asystentami...
Fernando - 3 mln ojro rocznie...![]()

W NICH NADZIEJA ŻE ICH BĘDĄ SŁUCHAĆ TYLKO CZY POTRAFIĄ KLĄĆPiszczek i Kaczmarek asystentami...
Tak czy tak to poszałby sie yebać...a tak może coś z tego wyjdzie...Cała katarska kasa pójdzie się je......baćPiszczek i Kaczmarek asystentami...
![]()
![]()
![]()
![]()
KTOŚ TAM NAPISAŁ W KOMENTACH ,,siwy bajerant ''
KTOŚ TAM NAPISAŁ W KOMENTACH ,,siwy bajerant ''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tak jak Solski.....zawsze byłem za Kolasą (Wuja)Tak czy tak to poszałby sie yebać...a tak może coś z tego wyjdzie...Cała katarska kasa pójdzie się je......baćPiszczek i Kaczmarek asystentami...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za taka kase to sam mecze bedzie wygrywal...CIEKAWY JESTEM CO POKAŻE ZA TE 2,5 BAŃKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zawsze powtarazalem trener nie gra ,pilkarze graja ,a jak pilkarze uja graja to wina trenera ze przegrali takia glupia mentalnosc , a druga sprawa ze jak trener dobry gowna z bata nie ukreci bo...,,BUŃCZUCZNE ZAPOWIEDZI'' JAK NA RAZIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALE Z żabami ZAGRALI SAMI BEZ TRENERA I POKAZALI ŻE MOŻNAzawsze powtarazalem trener nie gra ,pilkarze graja ,a jak pilkarze uja graja to wina trenera ze przegrali takia glupia mentalnosc , a druga sprawa ze jak trener dobry gowna z bata nie ukreci bo...,,BUŃCZUCZNE ZAPOWIEDZI'' JAK NA RAZIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Lt3A5hRtApc
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 84 gości