TAK REALNIE BĘDZIE WIĘKSZA WYGRANA srarkinio jutro znow el classico , tym razem na wyjezdzie i mam nadzieje ze wynik bedzie lepszy niz na bernabeu![]()

TAK REALNIE BĘDZIE WIĘKSZA WYGRANA srarkinio jutro znow el classico , tym razem na wyjezdzie i mam nadzieje ze wynik bedzie lepszy niz na bernabeu![]()
TAK REALNIE BĘDZIE WIĘKSZA WYGRANA REALU MADRYTnio jutro znow el classico , tym razem na wyjezdzie i mam nadzieje ze wynik bedzie lepszy niz na bernabeu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAK SAMO realJak Real zagra z taką determinacją jak w LM z Liv, to powinien sobie poradzić, gdyż ta Barka niczym nie zachwyca.
Lewy vs Benzyna![]()
![]()
![]()
![]()
NIE ŁADNIETAK REALNIE BĘDZIE WIĘKSZA WYGRANA REALU MADRYTnio jutro znow el classico , tym razem na wyjezdzie i mam nadzieje ze wynik bedzie lepszy niz na bernabeu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli kolega za Srarką....no ok, Eryk vs MachineMartyrTAK SAMO realJak Real zagra z taką determinacją jak w LM z Liv, to powinien sobie poradzić, gdyż ta Barka niczym nie zachwyca.
Lewy vs Benzyna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Który mecz opisujesz...JAKBY SIĘ TYLE NIE KIWALI I ROZGRYWALI PRĘDZEJ PIŁKĘ TO MOŻE WYNIK BYŁBY INNY PRZYNAJMNIEJ TYLE CO OGLĄDAŁEM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NO I NIE TYLKO NIE OGRALI, ALE NAWET NIE ZREMISOWALIMam nadzieję, że w niedzielę ogracie Amikę, która pewnie zagra w nieco zmienionym składzie, więc powinno być łatwiej...![]()
![]()
![]()
![]()
Pytanie - czy faktycznie był tam spalony, bo jakoś dziwnie nie chcieli pokazać powtórek....BARCA RULEZ !!!
PIEKNA PIETKA LEWEGO
![]()
CHOC SZKODA ZE ZNOW BEZ BRAMY
TO TRZEBA BYLO OGLADAC !Pytanie - czy faktycznie był tam spalony, bo jakoś dziwnie nie chcieli pokazać powtórek....BARCA RULEZ !!!
PIEKNA PIETKA LEWEGO
![]()
CHOC SZKODA ZE ZNOW BEZ BRAMY![]()
![]()
![]()
![]()
Widać, że na siłę trzymają Barkę pod kroplówką...![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości