i nie wiadomo jak sie skonczy
A Grizman odda srebrny medal jakiemus Benzynie et consortes

Moze i jakas kara za ataki bandziorow na swietujacych zasluzone Mistrzostwo Hiszpani by sie nalezalaSŁYSZAŁEM NIE WIEM CZY TO PRAWDA ALE ŻE KIBICE Barki NAWET PROSILI ŻEBY PRZEGRALI BO ESPANYOL SPADŁ BY NIŻEJ ALE TYLKO SŁYSZAŁEMWidmo spadku zaglądające do oczu powoduje nieprawdopodobną determinację, nawet taki Valladolid balansujący na granicy strefy spadkowej potrafił wykrzesać tyle energii, by opędzlować wczoraj Barkę 3-1![]()
![]()
![]()
![]()
Albo to Barka jest jak Robin Hood, który zabiera bogatym i daje biednym![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zabrzmiało jakby wygrywał tą klasyfikację seryjnie w kilku ligach po kolei (niemiecka, angielska, francuska, włoska, hiszpańska...etc), a tym czasem wygrał tylko w dwóch, gdzie w jednej grał w klubie, który tą ligę przez ładnych kilka lat absolutnie zdominował, więc nie miał nawet z kim przegraćJeszcze dwie kolejki...Jeśli Lewy zdobędzie Tytuł Króla Strzelców La Liga to będzie pierwszym w historii który wygrał taką klasyfikację w wielkich ligach 8 razy z rzędu...![]()
![]()
![]()
Niech tam sobie brzmi jak chce...Fakt jest faktem i nikt tego wcześniej w historii nie zrobił...Zabrzmiało jakby wygrywał tą klasyfikację seryjnie w kilku ligach po kolei (niemiecka, angielska, francuska, włoska, hiszpańska...etc), a tym czasem wygrał tylko w dwóch, gdzie w jednej grał w klubie, który tą ligę przez ładnych kilka lat absolutnie zdominował, więc nie miał nawet z kim przegraćJeszcze dwie kolejki...Jeśli Lewy zdobędzie Tytuł Króla Strzelców La Liga to będzie pierwszym w historii który wygrał taką klasyfikację w wielkich ligach 8 razy z rzędu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHA DOBRE SZKODA ŻE NIE BYŁO TRZECIEGO RAZA
AZ IM SKRZYDLA OPADLY I Z EMPOLI PRZERZNELIParanoja juve zabrali oddali i znów zabrali![]()
Ale o czym Ty do mnie rozmawiasz, o jakim przekręcie tym razem, bo już nie nadążamNIE ODPOWIEDZIALES NA PYTANIE
TAK BYLO Z CIEKAWOSCI, BO NIE TKWIE W TYCH "UKLADANKACH" AZ TAK
A AKURAT JEDEN ZNAJOMEK WIEM, ZE ZWIAZANY Z LKS-EM I NIE WIEM CZY GO PODRAZNIC CZASEM TA TEMATYKA CZY NIE
ZASTRZEZENIA DO NIESPRAWIEDLIWOSCI TO NIE SA KOMPLEKSY !
JEST ZASADA "QUI BONO.."
A ZE WSZYSCY (NO NIEMAL WSZYSCY) WIDZIELI TEN PRZEKRET, CHOCBY
https://weszlo.com/2023/05/23/[b]nie-da ... i-w-zabrzu[/b]/
TU ZADNE ROGALE Z CIENKIM PIWEM TEGO NIE ZMIENIA
(A NIE BYLO TAK ZE KTOS TAM PISAL O "ROZKLADANIU NOG "PRZEZ ZABOLI PRZED "KUCHENKAMI?)
A co do tej Twojej rozkminki, to wystarczy trochę poszperać, ale skoro się nie chce, tylko rzuca jakimiś dziwnymi zaczepkami, to podrzucam koledze to co każdy kibic Legii wie i wiedzieć powinienA JAK TAM RELACJE LEGIA-ŁKS (BO CHYBA WROCI DO EKTRAKLAPY) ?
CZY WROG WROGA JEST PRZYJACIELEM ?
CZY PRZYJACIEL WROGA JEST WROGIEM ?
NAZW KLUBOW NIE WYMIENIAM, ALE CHYBA WIADOME
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości