Ad2/ Grając w taki klubie ma obok siebie znakomitych partnerów, którzy mu tylko w tej grze pomagają i w razie co niwelują jego niedostatki, gdyż ma je kto ewentualnie naprawić czy skorygować (on jest tam tylko trybikiem w dobrze nasmarowanej maszynie).A czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem????oglądałeś dzisiaj mecz Genoa Napoli?
Ad1/ Technika a przełożenie tego na realne sytuacje boiskowe w naszej reprezentacji to dwie zupełnie różne sprawy.
Ad2/ Serio, podrzucasz mecz z Farerami jako przykład.....bez komentarza![]()
![]()
Ad3/ Fakty temu niestety przeczą i nie wiem jakie byś tu szpagaty nie uskuteczniał, to mnie nie przekonasz.
Ad4/ Tak więc jest zgoda co do tego, że tam ma łatwiej, bo ma partnerów na odpowiednim poziomie, więc jest widoczny, ale jak tylko zabraknie mu tego typu wsparcia, to sam z siebie z poważnym przeciwnikiem (nie Wyspami, Albanią bądź inną Mołdawią) już niewiele z tej jego gry wynika, tylko bezsensowne i spowalniające akcje kółeczka, a to jest pozycja dla lidera, on nim nie jest.
Ad5/ Zapodam tutaj taki przykład obecnie mi najbliższy w osobie Josue z Legii i to jak jego umiejętności kreowania oraz dyktowania tempa gry wpływają na tworzone akcje przez drużynę oraz końcowy wynik, gdzie tak naprawdę za partnerów nie ma piłkarzy z jakiegoś topu, a tylko przeciętnych ligowców, z przebłyskami na grę w reprezentacji jak choćby Wszołek, Slisz czy Muci.
I na zakończenie, podobną ocenę Zielowi wystawiło już po drodze sporo fachowców od futbolu, nie tylko ja, choć fachowcem nie jestem![]()
![]()
![]()
![]()
Widziałeś jego udział przy dwóch bramkach?
Żeby Raspadori strzelił Zieliński dograł piłkę i uzyskał przed asystę
Asysta do Politano to palce lizać, pokazał to sam Osimhen
Ale ty dalej żyjesz w swojej bańce, więc żyj dalej, już więcej nie zamierzam cię z niej wyprowadzać,
ale poczytaj jeszcze co mówią statystykiBez odbioru!
https://www.meczyki.pl/newsy/zielinski- ... a/208018-n
Bo wygląda, że masz z tym elementem podstawowe problemy![]()
![]()
![]()
PS. Jakoś w mojej bańce zdecydowało się żyć wielu ekspertów od futbolu, w przeciwieństwie do twojej alternatywnej rzeczywistości.
do powyższego twojego stwierdzenia poniższy artykuł:
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... dna-jakosc
jakoś ten niedoskonały trybik wyróżnia się często ponad pozom zespołu i to in plus

szukaj dalej lepszego rozgywająącego do repry, jak znajdziesz to napisz!