......PODŁOGOWA KRONIKA SPORTOWA.......!!!!!

luźne dyskusje inwestorów
daimond
Chorąży sztabowy

Re: ......PODŁOGOWA KRONIKA SPORTOWA.......!!!!!

Postautor: daimond » 17 wrz 2023 16:41

Ad1/ Technika a przełożenie tego na realne sytuacje boiskowe w naszej reprezentacji to dwie zupełnie różne sprawy.
Ad2/ Serio, podrzucasz mecz z Farerami jako przykład.....bez komentarza :shock: :mrgreen:
Ad3/ Fakty temu niestety przeczą i nie wiem jakie byś tu szpagaty nie uskuteczniał, to mnie nie przekonasz.
Ad4/ Tak więc jest zgoda co do tego, że tam ma łatwiej, bo ma partnerów na odpowiednim poziomie, więc jest widoczny, ale jak tylko zabraknie mu tego typu wsparcia, to sam z siebie z poważnym przeciwnikiem (nie Wyspami, Albanią bądź inną Mołdawią) już niewiele z tej jego gry wynika, tylko bezsensowne i spowalniające akcje kółeczka, a to jest pozycja dla lidera, on nim nie jest.
Ad5/ Zapodam tutaj taki przykład obecnie mi najbliższy w osobie Josue z Legii i to jak jego umiejętności kreowania oraz dyktowania tempa gry wpływają na tworzone akcje przez drużynę oraz końcowy wynik, gdzie tak naprawdę za partnerów nie ma piłkarzy z jakiegoś topu, a tylko przeciętnych ligowców, z przebłyskami na grę w reprezentacji jak choćby Wszołek, Slisz czy Muci.

I na zakończenie, podobną ocenę Zielowi wystawiło już po drodze sporo fachowców od futbolu, nie tylko ja, choć fachowcem nie jestem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
oglądałeś dzisiaj mecz Genoa Napoli?
Widziałeś jego udział przy dwóch bramkach?
Żeby Raspadori strzelił Zieliński dograł piłkę i uzyskał przed asystę
Asysta do Politano to palce lizać, pokazał to sam Osimhen ;)
Ale ty dalej żyjesz w swojej bańce, więc żyj dalej, już więcej nie zamierzam cię z niej wyprowadzać,
ale poczytaj jeszcze co mówią statystyki ;) Bez odbioru!
https://www.meczyki.pl/newsy/zielinski- ... a/208018-n
A czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem????

Bo wygląda, że masz z tym elementem podstawowe problemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS. Jakoś w mojej bańce zdecydowało się żyć wielu ekspertów od futbolu, w przeciwieństwie do twojej alternatywnej rzeczywistości.
Ad2/ Grając w taki klubie ma obok siebie znakomitych partnerów, którzy mu tylko w tej grze pomagają i w razie co niwelują jego niedostatki, gdyż ma je kto ewentualnie naprawić czy skorygować (on jest tam tylko trybikiem w dobrze nasmarowanej maszynie).

do powyższego twojego stwierdzenia poniższy artykuł:

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... dna-jakosc

jakoś ten niedoskonały trybik wyróżnia się często ponad pozom zespołu i to in plus ;)

szukaj dalej lepszego rozgywająącego do repry, jak znajdziesz to napisz!

REKLAMA

Martyr
Kapitan

Postautor: Martyr » 17 wrz 2023 18:21

Tak tylko to tu zostawię.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przeczytaj uważnie, to może dotrze...

Ekspert Polsatu Sport zdefiniował także największy jego zdaniem problem 28-letniego piłkarza.

- W drużynie masz pomocników defensywnych, skrzydłowych i zawodników kreatywnych, grających na pozycjach "osiem" i "dziesięć". Kiedy Zieliński nie jest kreatywny, nie jest pod piłką, to zaczynamy zastanawiać się, jaką on pełni rolę. Znika, brakuje jednego zawodnika na boisku. To jest jego największy problem - wyjawił podczas rozmowy w studiu.

https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... tpliwosci/

Ekspert Eleven Sports zdiagnozował problem Piotra Zielińskiego. „Musi zmienić podejście”

Piotr Zieliński od dawna jest ofiarą krytyki za jego grę w reprezentacji Polski. Pomocnik nie potrafi przełożyć formy z klubu na barwy narodowe. Piotr Czachowski na łamach Interii Sport zdiagnozował problem piłkarza Napoli.

– Piotr moim zdaniem cały czas czyni postępy. Inni mogą się z tym zgadzać lub nie. By ocenić go sprawiedliwie, trzeba jednak przyznać, że podczas meczów reprezentacji widzimy chyba największy problem Zielińskiego, jakim jest głowa. Piotr nie „dojeżdża” do samego końca, choć ma niesamowity potencjał – mówi Piotr Czachowski w rozmowie z Interią Sport.

– W naszej reprezentacji Zieliński powinien odgrywać ważną rolę. Ma szansę na to, by stać się liderem naszej reprezentacji. Musi jednak zmienić podejście – uzupełnia były reprezentant Polski.

https://ekstraklasatrolls.pl/ekspert-el ... podejscie/

"Druga połowa". Awantura o rolę Piotra Zielińskiego w reprezentacji. "Może jest zbyt grzeczny, by być liderem naszej pomocy?"

Piotr Zieliński nie zachwycił w dwóch meczach el. ME 2020. W sieci rozgorzała dyskusja na temat jego roli w kadrze Jerzego Brzęczka. Opinie są skrajne.

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... jest-zbyt-

Były kapitan kadry rozczarowany Zielińskim. "Nie ma go za co chwalić"

W "Studiu meczowym" po zakończeniu spotkania z Albanią eksperci wzięli pod lupę występ Piotra Zielińskiego. Michał Żewłakow nie krył rozczarowania związanego z grą zawodnika SSC Napoli. — Chciałbym, żebyśmy wreszcie pochwalili go za grę w reprezentacji Polski, a nie tego, co robi w Napoli. Nie będę go krytykować, ale nie ma go również za co chwalić. Nie widziałem wirtuozerii, czy szalonych pomysłów w jego grze — mówił były kapitan Biało-Czerwonych.

https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... ic/s3ce7vm

El. ME. Ekspert wskazał największą wadę Piotra Zielińskiego. "To clou tego wszystkiego"

- W kontekście tego piłkarza - mówienie o charakterze nie jest banałem, tylko clou tego wszystkiego. W kontekście Piotra Zielińskiego Jerzy Brzęczek ma rację: problem jest w głowie. Największą wadą jest jego głowa, mankamentów piłkarskich zbyt wielu nie dostrzegam, może czasem praca w defensywie - podsumował.

Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/mamy-kosci ... a/125751-n

itd, itp...

PS. Nie muszę, inni zrobią to za mnie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek My ludzkie by.dło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

daimond
Chorąży sztabowy

Postautor: daimond » 17 wrz 2023 19:20

jeżeli nie widzisz w nim potencjału to twój problem,
historia osądzi najlepiej,
Ostatnie pytanie na które nagminnie nie odpowiadasz, jak nie on to kto?
uważam że najlepiej jak każdy zostanie przy swoim zdaniu.

Martyr
Kapitan

Postautor: Martyr » 17 wrz 2023 19:38

To nie tylko mój problem, ale głównie problem reprezentacji, która gra słabo, bo gość na kierownicy gra słabo, ty jesteś nim zafascynowany, ja oraz wielu ekspertów niekoniecznie, dlatego dziwię się, że nagminnie próbujesz mnie do niego przekonać, i pełna zgoda, każdy ma prawo do własnego zdania, ende :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek My ludzkie by.dło, ludzki gnój, z suteren i poddaszy, my chcemy herb mieć swój, na zgubę wrogom naszym.

MACHINEMEN
Podporucznik

Postautor: MACHINEMEN » 18 wrz 2023 12:19

To sobie pyry zorganizowały derby 2 razy przy bulgarskiej :lol:

MACHINEMEN
Podporucznik

Postautor: MACHINEMEN » 19 wrz 2023 07:24

Zagadkę mam co mają wspólnego jaja z grą reprezentacji Polski w piłce nożnej w eliminacjach?

AdmiralPiett
Chorąży sztabowy

Postautor: AdmiralPiett » 19 wrz 2023 11:46

To sobie pyry zorganizowały derby 2 razy przy bulgarskiej :lol:
Ktore ostatecznie moga zdecydowac o miejscu na podium !

a moze i o spadku ???
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy !!!

MACHINEMEN
Podporucznik

Postautor: MACHINEMEN » 20 wrz 2023 08:34

Kolejne nie za mocne ogniwo probierz :lol: :shock:

Martyr
Kapitan

Postautor: Martyr » 20 wrz 2023 10:09

Probierz, Polski Guardiola :lol: :lol: :lol: :lol:

Kilka cytatów z nowego selekcjonera:

- Po czterdziestce coraz więcej ludzi może mnie w dupę pocałować.
- Polska liga jest śmieszna, nie bójmy się tego powiedzieć.
- Przyjadę do domu i chyba whisky se *****, bo co mi pozostało. Albo szybciej.
- Kiedyś słyszałem fajny cytat – jak nie idzie, to trzeba popchać, bo jak się popcha, to pójdzie​
- Miłość jest jak sraczka, przychodzi znienacka!​
- U nas, gdy piłkarzowi zwrócisz na coś uwagę mruczy pod nosem: **** się czepia​
- Zbyt długa trawa sprawiała, że nie dało się grać piłką, a przecież nad tym pracujemy na treningach. To tak jakby ktoś chciał wysłać maila bez komputera

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

3plus
Kapitan

Postautor: 3plus » 20 wrz 2023 17:45

Guardiola...jego mać...Jprdl... :shock:
No ale wiadomo...gorzej już być nie może...

Martyr
Kapitan

Postautor: Martyr » 21 wrz 2023 20:11

No i jak, podoba się gra Legii.....

Legia szoł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

eryk7
Kapitan

Postautor: eryk7 » 21 wrz 2023 21:29

OGLĄDAŁEM SKRÓTY MOGLI WYŻEJ WYGRAĆ ALE ZALICZKA TROCHĘ MAŁA JAKI BYŁ KURS NA LEGIĘ NO ALE U angolów HM
:roll: :roll: :roll: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=5xPdfhKLgUE
Nazywanie kogoś idiotą nie jest obelgą tylko diagnozą.
Nie doradzam,mam swoje zdanie.
Kontrowersje są porównaniem ludzkich umysłów.
Nigdy nie wiesz co przyniesie los.
Polityka to syf !

eryk7
Kapitan

Postautor: eryk7 » 21 wrz 2023 22:22

Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Polityka to syf !

eryk7
Kapitan

Postautor: eryk7 » 21 wrz 2023 22:23

Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Polityka to syf !

Martyr
Kapitan

Postautor: Martyr » 21 wrz 2023 23:27

OGLĄDAŁEM SKRÓTY MOGLI WYŻEJ WYGRAĆ ALE ZALICZKA TROCHĘ MAŁA JAKI BYŁ KURS NA LEGIĘ NO ALE U angolów HM
:roll: :roll: :roll: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=5xPdfhKLgUE
To są rozgrywki grupowe 8) 8) 8) 8)

Wróć do „Hyde Park”

REKLAMA