No to skoro to wiesz, to po co piszesz o małej zaliczce, skoro w tym wypadku chodzi o punktyNAPRAWDĘ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No to wobec tego poproszę o odpowiednie kliknięcia...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeszcze sie nie przyzwyczailes ,ze on to slabawo wszystko ogarniaNo to skoro to wiesz, to po co piszesz o małej zaliczce, skoro w tym wypadku chodzi o punktyNAPRAWDĘ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ponawiamZagadkę mam co mają wspólnego jaja z grą reprezentacji Polski w piłce nożnej w eliminacjach?
Obrona Mostaru to straszne ogóry, dwa razy podobnie stracona bramka, krycie na radar, brak przykrycia gościa na zamknięciu, Kosta z Pekhartem będą wiedzieli jak to wykorzystaćjeszcze sie nie przyzwyczailes ,ze on to slabawo wszystko ogarniaNo to skoro to wiesz, to po co piszesz o małej zaliczce, skoro w tym wypadku chodzi o punktyNAPRAWDĘ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaliczka dobra,zobaczymy jak dalej pojdzie ,teraz alkmaar ktory wczoraj zaszokowal wygraywajac 0;3 finalnie 4;3,to sie rzadko zdaza a jednak pilka i sport sa nieobliczalne
jak to mowia jedna jaskolka wiosny nie czyni ,ale w kontekscie kolejnych meczy zaliczka 3pktna pewno wazna
biorą udzial ale nie wchodząJakaś ciężka zagwostka z tymi jajami......ja nie mam pojęcia![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości