Myślę że nie jest aż taki głupi,ale jak tam wyżej było pisane najpierw dotknął piłki nic nie powinno być ale widzę podniecają cię koledzy kibole

Myślę że nie jest aż taki głupi,ale jak tam wyżej było pisane najpierw dotknął piłki nic nie powinno być ale widzę podniecają cię koledzy kibole
Więcej luzu i uśmiechu......czasami warto zdjąć tą ciasną maskę nienawiściMyślę że nie jest aż taki głupi,ale jak tam wyżej było pisane najpierw dotknął piłki nic nie powinno być ale widzę podniecają cię koledzy kibole![]()
Więcej luzu i uśmiechu......czasami warto zdjąć tą ciasną maskę nienawiściMyślę że nie jest aż taki głupi,ale jak tam wyżej było pisane najpierw dotknął piłki nic nie powinno być ale widzę podniecają cię koledzy kibole![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pińc zero...Hiszpania - Germania 4-0 jak na razie.......kurła blamaż![]()
![]()
![]()
![]()
Na tym poziomie, przy tej klasie obydwu zespołów, to wręcz nieprawdopodobne.Pińc zero...Hiszpania - Germania 4-0 jak na razie.......kurła blamaż![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zara będzie jak my za Smudy...![]()
![]()
Mamy to...6-0![]()
![]()
![]()
W takich składach wybiegną drużyny:NIESTETY ten brzęczek JEST POYYEBANY,OBSTAWIAMY JAKIE BATY DZISIAJ SORRY ALE OPTYMISTĄ NIE JESTEM A 2-0 Z WŁOCHAMI TO NAPRAWDĘ MAŁY WYMIAR KARY CO BĘDZIE JAK ZAGRAMY Z HISZPANAMI ,,Między słupkami zobaczymy tym razem Łukasza Fabiańskiego.''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przewidywany skład Polski na mecz z Holandią:
Łukasz Fabiański - Tomasz Kędziora, Kamil Glik, Jan Bednarek, Maciej Rybus, Grzegorz Krychowiak, Jakub Moder, Przemysław Płacheta, Mateusz Klich, Kamil Grosicki, Robert Lewandowski.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... szesciu-zm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości