Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

luźne dyskusje inwestorów
glowacki4
Starszy chorąży
Posty: 1334
Rejestracja: 05 cze 2015 20:36

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: glowacki4 » 28 wrz 2017 15:35

Akurat nie działały chwilę wtedy, gdy pisałeś. Mialem to samo.


klaxon
Chorąży sztabowy
Posty: 4962
Rejestracja: 01 kwie 2006 08:09

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: klaxon » 02 sty 2018 08:42

"Dom Maklerski PKO Banku Polskiego uprzejmie informuje, iż w związku z zaplanowanymi pracami technicznymi związanymi z zakończeniem roku oraz aktualizacją systemów od dnia 29.12.2017r. (piątek) od godz. 22:00 do dnia 3.01.2018r. (środa) do godz. 06:00 wszystkie systemy DM PKO Banku Polskiego w tym aplikacje supermakler, supermakler mobile oraz supermakler w wersji tabletowej będą niedostępne. Niedostępne będą także usługi maklerskie w serwisach iPKO i Inteligo."

Teraz się zorientowałem że 2 stycznia to dzień bez sesji na GPW.

debryl
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2704
Rejestracja: 25 sty 2010 15:22
Lokalizacja: Łódź

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: debryl » 02 sty 2018 08:45

"Dom Maklerski PKO Banku Polskiego uprzejmie informuje, iż w związku z zaplanowanymi pracami technicznymi związanymi z zakończeniem roku oraz aktualizacją systemów od dnia 29.12.2017r. (piątek) od godz. 22:00 do dnia 3.01.2018r. (środa) do godz. 06:00 wszystkie systemy DM PKO Banku Polskiego w tym aplikacje supermakler, supermakler mobile oraz supermakler w wersji tabletowej będą niedostępne. Niedostępne będą także usługi maklerskie w serwisach iPKO i Inteligo."

To jest chyba jakiś żart???? :oops: :oops: :oops:
To normalne raczej we wszystkich DM bankowych, u mnie iNG to samo, chodzi pewnie o te nowe wytyczne MIFID II
Dziś wolne a od jutro Krezus idzie w kierunku nowych historycznych szczytów :) :lol:

blah8760
Starszy sierżant sztabowy
Posty: 310
Rejestracja: 27 mar 2012 15:36

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: blah8760 » 02 sty 2018 09:02

mBank to samo, eMakler nieczynny do jutra, bez żadnego wcześniejszego ostrzeżenia.

ekomaniak
Starszy sierżant sztabowy
Posty: 342
Rejestracja: 01 kwie 2016 07:12

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: ekomaniak » 02 sty 2018 09:04

co ma byc czynny jak wszystko zamkniete

vetus
Młodszy chorąży
Posty: 644
Rejestracja: 04 lis 2015 10:49

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: vetus » 03 sty 2018 08:49

Działają wam notowania ?

vetus
Młodszy chorąży
Posty: 644
Rejestracja: 04 lis 2015 10:49

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: vetus » 03 sty 2018 09:02

Zlecenia też nie wchodzą :oops:

klaxon
Chorąży sztabowy
Posty: 4962
Rejestracja: 01 kwie 2006 08:09

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: klaxon » 03 sty 2018 09:03

W aplikacji mobilnej wchodzą. Tylko zmienili wygląd - ze średnio czytelnego kolorowego na kompletnie nieczytelny monochrom. Komu to k..wa przeszkadzało jak się człowiek już przyzwyczaił. :evil:

janski
Młodszy chorąży sztabowy
Posty: 2279
Rejestracja: 24 kwie 2006 23:03
Lokalizacja: Toruń

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: janski » 03 sty 2018 09:06

Działają wam notowania ?
Na ich stronie jest info że trzeba zainstalować nową wersję :) :)
Zrobiłem i działa 8) 8) 8)
Ostatnio zmieniony 03 sty 2018 09:23 przez janski, łącznie zmieniany 1 raz.

Ci, którzy dążą do bogactwa, wpadają w pokusy i zasadzki oraz liczne nierozumne i szkodliwe pożądania, które prowadzą ludzi do zguby i zatracenia.
1T6,9


http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M

drex1
Starszy chorąży sztabowy
Posty: 7530
Rejestracja: 10 cze 2005 15:47
Lokalizacja: Wrocław

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: drex1 » 03 sty 2018 09:23

a macie wykresy dla wszystkich papierów z jednego wykresu jak było do tej pory ?

bo teraz musze do kazdego papiera otwierac osobno okno z wykresem :evil:

drex1
Starszy chorąży sztabowy
Posty: 7530
Rejestracja: 10 cze 2005 15:47
Lokalizacja: Wrocław

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: drex1 » 03 sty 2018 10:07

no mistrzowie usprawnień
każą dopisywac społki do oglądniecia zamiast jak było do tej pory miec wszystkie instrumenty w jednym rozwinieciu pod otwartym wykresem

drex1
Starszy chorąży sztabowy
Posty: 7530
Rejestracja: 10 cze 2005 15:47
Lokalizacja: Wrocław

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: drex1 » 03 sty 2018 10:20

i z wykresu dziennego nie mozna przejśc na godzinówke jak było wczesniej tylko trzeba otworzyc kolejne okno z wykresem :twisted:

HotDog
Młodszy chorąży
Posty: 516
Rejestracja: 10 lis 2017 09:44
Lokalizacja: Mars

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: HotDog » 03 sty 2018 11:02

no mistrzowie usprawnień
każą dopisywac społki do oglądniecia zamiast jak było do tej pory miec wszystkie instrumenty w jednym rozwinieciu pod otwartym wykresem
mi to b.pasuje :!:

HotDog
Młodszy chorąży
Posty: 516
Rejestracja: 10 lis 2017 09:44
Lokalizacja: Mars

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: HotDog » 03 sty 2018 11:04

W aplikacji mobilnej wchodzą. Tylko zmienili wygląd - ze średnio czytelnego kolorowego na kompletnie nieczytelny monochrom. Komu to k..wa przeszkadzało jak się człowiek już przyzwyczaił. :evil:
to kup sobie kredki i pokoloruj :lol: :lol: :lol: ,nie wiem dlaczego sie czepiacie :shock: :!: ,jak dla mnie apka idzie w dobra stronę :!:

HotDog
Młodszy chorąży
Posty: 516
Rejestracja: 10 lis 2017 09:44
Lokalizacja: Mars

Re: Supermakler PKOBP sie rozkraczył !!!

Postautor: HotDog » 03 sty 2018 11:05

ciekawe tylko kiedy ( czy w ogóle) pojawi sie na windows komórkowy... :oops:


Wróć do „Hyde Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości