Soczysty schab

luźne dyskusje inwestorów
Manila
Sierżant sztabowy
Posty: 131
Rejestracja: 27 paź 2014 13:20

Soczysty schab

Postautor: Manila » 13 sty 2017 10:02

próbowałam zrobić soczysty schab,ale mi nie wyszło-był smaczny,ale suchy.
Chodzi mi o to ,żeby służył na chlebek zamiast tych obślizgłych wędlin ze sklepu.Może któraś robi dobry i zdradzi tajemnicę.Ja piekłam w rękawie w piekarniku,ale może za długo...?


janekbiznes
Starszy sierżant
Posty: 73
Rejestracja: 10 gru 2014 08:25

Re: Soczysty schab

Postautor: janekbiznes » 13 sty 2017 13:06

próbowałam zrobić soczysty schab,ale mi nie wyszło-był smaczny,ale suchy.
Chodzi mi o to ,żeby służył na chlebek zamiast tych obślizgłych wędlin ze sklepu.Może któraś robi dobry i zdradzi tajemnicę.Ja piekłam w rękawie w piekarniku,ale może za długo...?
Widocznie piekłaś za długo. Sama równiez piekę w rękawie ale na niższej temperaturze.Jakieś 1,5 godziny. Dzięki temu schab zawsze wychodzi mi soczysty. Jemy pierwszego dnia na obiad. W następnych dniach tak jak piszesz służy nam jako wędlinka na kanapki ( o wiele lepszy smak niz ten kupny schab).

Na tej stronie jest kilka dobrych informacji na temat tego jak upiec soczysty schab - strona powinna Cię dokładnie poprowadzić.

drinker
Starszy plutonowy
Posty: 30
Rejestracja: 04 gru 2016 00:45

Postautor: drinker » 13 sty 2017 18:01

Trzeba piec w folii aluminiowej, na wolnym ogniu.


______________________________
najtańsze oc

Kupermach
Starszy sierżant sztabowy
Posty: 213
Rejestracja: 18 maja 2016 11:40

Postautor: Kupermach » 16 sty 2017 08:42

Zamiast schabu to polecam Ci porządny trening! :) Ze schabu nic dobrego nie wyniknie. Zacznij biegać w domu na bieżni (tu masz poradnik jaką kupić http://vimuzblog.blogspot.com) a potem zobaczysz jak szybko zmienić styl życie i jedzenia.


Wróć do „Hyde Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości