próbowałam zrobić soczysty schab,ale mi nie wyszło-był smaczny,ale suchy.
Chodzi mi o to ,żeby służył na chlebek zamiast tych obślizgłych wędlin ze sklepu.Może któraś robi dobry i zdradzi tajemnicę.Ja piekłam w rękawie w piekarniku,ale może za długo...?
Soczysty schab
REKLAMA
-
- Starszy sierżant
- Posty: 73
- Rejestracja: 10 gru 2014 08:25
Re: Soczysty schab
Widocznie piekłaś za długo. Sama równiez piekę w rękawie ale na niższej temperaturze.Jakieś 1,5 godziny. Dzięki temu schab zawsze wychodzi mi soczysty. Jemy pierwszego dnia na obiad. W następnych dniach tak jak piszesz służy nam jako wędlinka na kanapki ( o wiele lepszy smak niz ten kupny schab).próbowałam zrobić soczysty schab,ale mi nie wyszło-był smaczny,ale suchy.
Chodzi mi o to ,żeby służył na chlebek zamiast tych obślizgłych wędlin ze sklepu.Może któraś robi dobry i zdradzi tajemnicę.Ja piekłam w rękawie w piekarniku,ale może za długo...?
Na tej stronie jest kilka dobrych informacji na temat tego jak upiec soczysty schab - strona powinna Cię dokładnie poprowadzić.
Zamiast schabu to polecam Ci porządny trening! Ze schabu nic dobrego nie wyniknie. Zacznij biegać w domu na bieżni (tu masz poradnik jaką kupić http://vimuzblog.blogspot.com) a potem zobaczysz jak szybko zmienić styl życie i jedzenia.
REKLAMA
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości