NFI MIDAS [MDS] cz.XIII
REKLAMA
przeciesz wielkich spadkow nie bylo
spoldzielnia od Romana ma przykaz trzymania kursu Smile wiec moze sie jeszcze chwile pokisic na tych poziomach
Romek musi sprzedac jeszcze pare pakietow Midasa w odpowiedniej cenie Smile
spoldzielnia od Romana ma przykaz trzymania kursu Smile wiec moze sie jeszcze chwile pokisic na tych poziomach
Romek musi sprzedac jeszcze pare pakietow Midasa w odpowiedniej cenie Smile
Ostatnio zmieniony 08 cze 2009 17:51 przez danek198, łącznie zmieniany 2 razy.
Wierzysz w to ? :lolkażda cierpliwość się kiedyś kończy;) kolejne zamknięcia ......, wszyscy zarabiaja na vistuli i hawe, kupują w dołkach , sprzedaja na górkach, porażka. ja trzymam midasa i tylko trace....ale...cierpliwi zostaną nagrodzeni??? oby! pozdrawiam i obserwuje
eh, życzę im tego, ale żeby wierzyć...może ja blondyna, ale chyba nie az taka głupia;) no chyba,,,,ze tak
ula ty blondyna a wiesz jak sie nazywa sex z blondynkaWierzysz w to ? :lolkażda cierpliwość się kiedyś kończy;) kolejne zamknięcia ......, wszyscy zarabiaja na vistuli i hawe, kupują w dołkach , sprzedaja na górkach, porażka. ja trzymam midasa i tylko trace....ale...cierpliwi zostaną nagrodzeni??? oby! pozdrawiam i obserwuje
eh, życzę im tego, ale żeby wierzyć...może ja blondyna, ale chyba nie az taka głupia;) no chyba,,,,ze tak
a co to jest sex???ula ty blondyna a wiesz jak sie nazywa sex z blondynkaWierzysz w to ? :lolkażda cierpliwość się kiedyś kończy;) kolejne zamknięcia ......, wszyscy zarabiaja na vistuli i hawe, kupują w dołkach , sprzedaja na górkach, porażka. ja trzymam midasa i tylko trace....ale...cierpliwi zostaną nagrodzeni??? oby! pozdrawiam i obserwuje
REKLAMA