ja nie powiedziałem nic ani słówka i nikogo nie wkręcam ani irański lokalny bzdet i nie nawiedzeniec typu greg tylko to jest wypowiedz samego Henrego Kissingera o którym mędrzec lokalno-parkietowy typ typu optymistyczny nie wspomniał nie zauważył i nie wie ko to jest więc yntelygencie pomijam już teorie spiskowe i prawdziwe to doradca wielu prezydentów nie tylko usa ale inych min watykanu a jak już chcesz zabłysnąć to wklej dementi samego Kissingera ja nie widziałem a to wypowiedz z 2012 ale nie zaprzeczam może jest bywaj parkietowo lokalny mędrcu ale nic straconego może cię gdzieś w świecie zacytują bez odbioruprzeciez to jakies lokalne bzdety iranczykow- a kolega daje sie jakims "frondom" i nawiedzencom typu "GREG1", wkrecac...tyle, że tutaj nie ma żadnej ukrytej ideologii
w rzeczywistości po prostu państwo izraelskie nie jest atrakcyjne nawet dla samych Żydów
P.S. to http://www.presstv.ir/detail/2012/10/01 ... kissinger/ jest to powazne zrodlo tej smiesznej stronki, a zaprzeczenia (godne powagi stronki) tej ciut *** dezinformacji (jakich w necie mnostwo i nawet polscy "pozyteczni i***" codziennie sie takimi karmia) b. latwo wygooglowac
ps
staram nie dawać wciągać w pyskówki i niezmiernie rzadko coś od siebie piszę po co każdy ma swój rozum i wyciąga swoje wnioski papa